Prodej bytu 1+kk, České Budějovice, Vrbenská, 40 m2 (ID: 3377422)

Vrbenská, České Budějovice - České Budějovice 4

3 464 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 508 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Projekt Dubičný potok je již dokončen a momentálně prochází procesem kolaudace.
Máte možnost přijít si ho osobně prohlédnout, aniž byste museli předem domlouvat termín. V sobotu 4. května 2024 od 10:00 do 12:00 hodin je projekt otevřen veřejnosti.
Přichází neopakovatelná příležitost! Získávejte byt za exkluzivní cenu s 20% slevou! Buďte mezi prvními 15, kteří rezervují, a využijte této výhodné nabídky. Nečekejte, cena je již snížena o slevu!
Navíc pro Vás zde máme byt 2+kk za cenu 1+kk. U vybraných bytů máte možnost pozměnit uspořádání místností pomocí příčky, aniž byste museli platit navíc. Tímto způsobem můžete i v menším bytě dosáhnout většího soukromí.
Máme pro vás připravený nový půdorys, kde můžete vidět původní uspořádání a následnou úpravu.
Představuji Vám exkluzivní nabídku bytové jednotky (D.H.4.02) v rezidenci Dubičný Potok v Českých Budějovicích. Tento moderně řešený byt 1+kk (s přestavbou 2+kk) o celkové výměře 48,20 m2 vás nadchne svým komfortem a unikátním životním stylem. Co jistě oceníte je dostatečně široká lodžie o výměře 7,79 m2, kde si vytvoříte svou odpočinkovou zónu na čerstvém vzduchu s výhledem do zeleného prostředí. Samotný interiér pak tvoří 40,41 m2 obytné plochy.
Výhody rezidence: Rezidence Dubičný Potok nabízí široké spektrum vybavení pro pohodlný životní styl a aktivní volný čas. Na dosah ruky budete mít dětské hřiště, workout pro dospělé, grilovací zónu, hřiště na petang a mnoho dalšího. Atrium plné zeleně, vodní plocha s naučnou stezkou a přírodní hřiště pro děti vytvářejí ideální prostředí pro odpočinek a relaxaci.
Dopravní dostupnost a parkování: S výbornou dopravní dostupností bude váš každodenní život pohodlný. Zastávka MHD přímo před objektem vám umožní snadný přístup do centra města, kam se dostanete i na koloběžce za pouhých 5 minut. Pro vaše vozidlo bude k dispozici parkování v podzemním parkovišti s teplotou stabilní po celý rok. Moderní technologie zajišťují pohodlný vjezd a výjezd, přičemž závora se automaticky otevře po přečtení vaší SPZ. Parkovací stání není součást ceny, je potřeba zakoupit zvlášť.
Nabízený byt s lodžií je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v klidném a zeleném prostředí. Nechte se okouzlit touto nabídkou a staňte se součástí prestižní rezidence Dubičný Potok. Pro investory zajišťujeme následný pronájem, případně nadstandardní službu ve formě kompletní správy nemovitosti.
3D model a grafika jsou pouze ilustrativní a nemusí odpovídat skutečnosti.
Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Více informací na našem webu: dubicnypotok.cz

Parametry bytu

Cena
3 464 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Vrbenská, České Budějovice - České Budějovice 4
ID
0020-NP08019
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
48 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
40 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Kateřina Chalupníková

Kateřina Chalupníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu