Prodej bytu 2+kk, Svitávka, Školní, 45 m2 (ID: 3377530)

Školní, Svitávka

Rezervováno
3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc

(včetně provize a realitního servisu)

Prémioví partneři v Svitávce

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme moderní nadstandardní byt s dispozicí 2+kk, který je situovaný v 1.NP zděného nízkoenergetického bytového domu s výtahem ve Svitávce u Boskovic.

Byt č. B 1.01 má využívanou plochu vč. předzahrádky 91,1 m2, z toho podlahová plocha bytu je 45,35 m2 a plocha předzahrádky je 45,75 m2. Byt se sestává z chodby, hlavní místnosti s kuchyňským, jídelním a obývacím koutem s výstupem na terasu, pokoj s výstupem na terasu, koupelna se sprchou, umyvadlem a WC. Orientace hlavních místností je na J. V ceně bytu je i kuchyňská linka včetně spotřebičů (vestavná trouba, varná deska - sklokeramická, vestavný odsavač par, vestavná myčka nádobí, vestavná lednice).

V bytech jsou podlahy s vinylovou krytinou, vstupní dveře v požárně bezpečnostní třídě 3 s ocelovými zárubněmi, bezpečnostním kováním a kukátkem. Interiérové dveře obložkové, plné nebo prosklené, s kováním. Obklady a dlažby jsou velkoformátové. Umyvadla jsou keramická, závěsná a WC je keramické, závěsné. Koupelnové baterie jsou chromované. Byty v 1. NP obsahují venkovní vodovodní nezámrzné ventily pro napojení zahradní hadice.
Bytový dům je navržen s důrazem na energetickou úsporu, která dosahuje třídy B, tudíž se svými nízkými náklady na vytápění řadí do kategorie nízkoenergetických domů. Bytový dům je vystavěn s důrazem na velký prostor a odpovídá aktuálním bytovým trendům. Nadstandardně velké podlahové plochy bytů, moderní řešení propojení obývacího, jídelního a kuchyňského koutu, příslušenství ke každému bytu (zahrádka, balkon nebo terasa), elektricky ovládané venkovní stínění oken a příprava pro klimatizaci. Okna a balkonové dveře jsou plastové s trojsklem. Byty jsou vytápěny podlahovým topením z domovní kotelny. Voda, elektřina a vytápění je u každého bytu s vlastním měřením. V domě jsou datové a kabelové rozvody pro příjem TV a internetu. Do bytu vede od hlavních dveří domovní telefon. Parkování je před domem na nově zbudovaných parkovacích místech na obecním pozemku.
Nabízený byt se nachází v bloku B, kolaudace proběhla v srpnu 2023. Prohlídku je nutné si u makléře včas rezervovat.

Městys Svitávka nabízí kompl. obč. vybavenost: škola, školka, sportovní hala, zdravotní středisko, zubař, supermarket atd. Boskovice vzdálené 4 km nabízejí velký výběr obchodů a služeb, kulturu, vzdělání, sport, zájmové kroužky i turistiku. Ze Svitávky je velmi dobré vlakové spojení na trase Brno – Č. T. – Praha. Autem se lze po 1 km napojit na silnici R43 nebo na budoucí D43.

3D prohlídka a fotografie nemovitosti jsou ilustrativní. Financování koupě bytu je zajištěno naším finančním partnerem.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a realitního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Školní, Svitávka
ID
0020-NP08200
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
91 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Jaroslava Kambová

Jaroslava Kambová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Svitávce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu