Pronájem bytu 2+kk, Brno - Kníničky, 51 m2

Kníničky

10 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vč. parkování + energie a služby + peněžitá jistota + parkování + provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu byt, který je vhodný pouze pro zájemce, kteří potřebují ubytování od pondělního rána do pátečního rána. O víkendu bude byt užíván majitelem.

Byt 2+kk je nadstandardně zařízený a kompletně vybavený, nachází se v blízkosti Brněnské přehrady (areál Neptun - pod hotelem Fontána, nad Maximus Resort a Sokolským koupalištěm), je součástí soukromého areálu s vnitřním bazénem, saunou, tenisovým kurtem. Byt se nachází v 1.NP, má plochu 50,6m2, terasa 80,1m2 a zahrada 214,1m2. Součástí pronájmu je i parkovací místo.

Z chodby 7,9 m2 jsou přímo přístupné všechny místnosti. Obytná místnost s kk 26m2, kde je umístěna kuchyňská linka se spotřebiči. Pokoj o velikosti 12,6 m2. Dispozici doplňuje koupelna 4,1 m2, která je společná s WC (vybavení bytu viz. foto). Terasa je přístupná z obou obytných místností. Okna a balkónové dveře na terasu a zahrádku jsou opatřena předokenními žaluziemi s elektrickým ovládáním. Vytápění zajišťuje plynová kotelna v objektu. Byt je orientován na jih s výhledem na Brněnskou přehradu. Celý areál je oplocen, v oplocení je osazena vjezdová brána na dálkové ovládání.

Mimo nájemné bude nájemce hradit všechny poplatky spojené s bytem, které v měsíčních zálohách činí 2 800,-Kč/měs. + záloha na el. energii ve výši 500,-Kč/měs. Možnost napojení na internet a televizi (smlouva mezi poskytovatelem a nájemcem). Majitel požaduje kauci. Provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH.

Areál Neptun poskytuje klidné bydlení v nádherném prostředí s mnoha možnostmi sportovního a rekreačního vyžití, ať již přímo v areálu nebo v blízkém okolí (např. cyklostezka, beach volejbalová hřiště, tenisové kurty, golfové hřiště, zoo, hrad Veveří, sama Brněnská přehrada v létě pro koupání, v zimě pro bruslení a lyžování). Sousední hotely Maximus Resort a Atlantis poskytují veřejnosti rovněž řadu svých služeb a jsou doslova pár kroků.

RK tímto prosí, aby zájem o pronájem projevili pouze zájemci, kteří budou řádně dbát o pronajatý byt a zahrádku a dodržovat ustanovení nájemní smlouvy.

Volné ihned.

Parametry bytu

Cena
10 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vč. parkování + energie a služby + peněžitá jistota + parkování + provize RK
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Kníničky
ID
18674
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
51 m2
Patro
1. z 3
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Plocha zahrady
214 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo FIEDLER REALITY s.r.o.

FIEDLER REALITY s.r.o.

Charvatská 1385/8, Brno, Královo Pole

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Jana Paušová

Jana Paušová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu