Prodej pozemku pro bydlení, Klimkovice, Husova, 1465 m2 (ID: 3381360)

Husova, Klimkovice

4 095 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 516 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Klimkovicích

Informace k pozemku

Nabízím ke koupi lukrativní stavební pozemek v lázeňské obci Klimkovice, která je známá svým čistým vzduchem a rychlou dostupností do Ostravy.

Proč využít tuto jedinečnou nabídku?

- stavební parcela s výměrou 1.465 m2
- možnost zástavby až 30 % pozemku
- inženýrské sítě na hranici parcely
- vyjádření všech správců sítí

Klimkovice jsou vyhledávaným místem k bydlení pro své nezaměnitelné kouzlo. Lázeňské městečko má dobrou občanskou vybavenost a přitom je autem nebo autobusem rychle dostupná směr Ostrava a okolí. To láká rodiny s dětmi, které se nechtějí vzdát výhod velkoměsta, ale mají rádi klid a čistý vzduch.

Stavební pozemek, který nabízím ke koupi je snadno dostupný z obecní komunikace. Nachází se v části Hýlov na ulici Husova, která vede až do světoznámých lázní. Parcela má celkovou výměru 1.465 m2, inženýrské sítě jsou u pozemku a přes cestu v chodníku. K dispozici je elektřina, plyn i voda. Kanalizace je vybudována, ale z kapacitních důvodů se již nelze připojit. Splašky je nutné řešit ČOVkou se vsakem na pozemku. Veškeré vyjádření správců sítí máme k dispozici včetně rezervované kapacity na připojení vodovodní přípojky.

Dle územního plánu je zastavitelnost pozemku rodinným domem 30 %, to znamená 439 m2 zastavěné plochy. Maximální výška objektu jsou dvě podlaží s podkrovím. Díky tomu lze na pozemku postavit útulný malý dům nebo moderní luxusní vilu. Na vizualizaci, která je zasazena na pozemek vidíte dům v měřítku 1:1, získáte dokonalou představu o velikosti stavby, zahrady. bazénu nebo parkovacího stání.

V Klimkovicích najdeme dvě základní školy včetně sportovního zázemí, školku, polikliniku včetně lékárny, moderní supermarket Hruška, na dobré jídlo si můžete zajít do některé z místních restaurací a dobrý zákusek si dáte v cukrárně na náměstí. Pouhé 3 minuty od domu je autobusová zastávka, autobus vždy ráno míří směr Svinov-mosty. Od zastávky na náměstí odjíždějí autobusy celý den směr Výškovice a Vítkovice. Místo je jako stvořené na procházky nebo jízdu na kole.

Věřím, že Vás místo oslovilo stejně jako mě, pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat. Případně se budu těšit na prohlídce osobně.

Parametry pozemku

Cena
4 095 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Husova, Klimkovice
ID
289
Plocha nemovitosti
1465 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Martin  Moravec

Martin Moravec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Klimkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu