Prodej pozemku pro bydlení, Praskačka, 3139 m2

Praskačka

10 499 900 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 039 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praskačce

Informace k pozemku

Stavební pozemky na klidném místě s výbornou občanskou vybaveností a v těsné blízkosti Hradce Králové.

Aktuálně jsou pozemky rozděleny geometrickým plánem na jednotlivé parcely, je povolený sjezd a komunikace, inženýrské sítě jsou v povolovacím procesu.

Platný územní plán umožňuje výstavbu rodinných domů. Pro jednotlivé pozemky platí, že zastavěná plocha včetně zpevněných ploch bude nejvýše 60%, volné nezastavěné a nezpevněné plochy budou nejméně 40%. Výška hřebene střechy stavby je stanovena maximálně na 10,0m nad upravený terén.

V obci se nachází mateřská i základní škola, pošta, knihovna, obchod s potravinami a hřiště. Pozemky mají výborné dopravní napojení - 5 km na nejbližší nájezd na dálnici D11, 10 minut autem do centra Hradce Králové. V obci je železniční stanice, která leží na trati Hradec Králové, Velký Osek, Praha.

Pro více informací kontaktujte naší kancelář. Nabízíme Vám možnost virtuální prohlídky přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad., takže si můžete prohlédnout pozemek pohodlně z domova.

Parametry pozemku

Cena
10 499 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Praskačka
ID
24002
Plocha nemovitosti
3139 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VPI REAL ESTATE

Masarykovo nábřeží 250/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Infolinka VPI Real Estate

Infolinka VPI Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praskačce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu