Prodej rodinného domu, Brno - Židenice, 102 m2

Brno, Židenice

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Exkluzivně Vám představujeme klíč k vašemu novému životu v podobě řadového rodinného domu, který se pyšní nejen klidnou adresou v srdci Brna - Židenice na ulici Geislerova, ale i dvojicí bytových jednotek a odděleným výrobním prostorem pro vaše podnikatelské sny. Poznejte, co všechno tento dům nabízí:

Bytová jednotka 3+1 s vlastním vchodem se rozprostírá na 62,3 m2 užitné plochy , která je chytře rozdělena do několika místností - obývací pokoj (18,5 m2), útulná ložnice (8,8 m2), pracovna či dětský pokoj (13,1 m2). K tomu kuchyně (7,5 m2), koupelna s vanou, WC a další prostory připravené na vaše nápady.

Bytová jednotka 2+1 s vlastním vchodem, samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, zaujímá 39,3 m2 užitné plochy a čeká, až naplno využijete její potenciál.

Bývalá zámečnická dílna, o rozloze 46,8 m2 s vlastním vstupem a sociálním zařízením, je připravená pro realizaci vašich podnikatelských plánů.

Vítejte v domě, který rozšiřuje vaše možnosti – částečně podsklepeném s 81 m2 prostoru k využití a půdou (144 m2), která nabízí vybudování dalších tří bytových jednotek. Celková rozloha 421 m2 včetně nádvoří je jako stvořená pro váš nový začátek. Prostor pro vaše vozidlo? Samozřejmostí je průjezd (21,3 m2), další dvě parkovací místa a garáž (15 m2). A pro realizaci pěstování je tu malá malebná zahrádka v zadní části.

Centrální plynové vytápění zajistí teplo vašeho domova. Ano, tento dům čeká na svou proměnu, ale právě jeho potenciál pro přetváření snů v realitu je obrovský.

Energetický štítek prozatím nebyl dodán a z toho důvodu uvádíme třídu G.
Uvedená cena je bez provize RK. S financováním rádi pomůžeme.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte naši makléřku. Těšíme se na setkání s vámi.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Brno, Židenice
ID
E1367BL027
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
421 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Hana Klementová, MBA

Hana Klementová, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu