Prodej rodinného domu, Velké Přílepy, Sukova, 208 m2 (ID: 3386387)

Sukova, Velké Přílepy

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Velkých Přílepích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme prodej luxusního řadového rodinného domu 5+kk s garáží a zahrádkou. Obytná plocha domu 143 m2, užitná plocha 208 m2, pozemek má 237 m2 a zahrádka 114 m2. Najdete ho v krásném prostředí v obci Velké Přílepy, Praha - západ.

Lokalita je vysoce žádaná a nabízí kompletní občanskou vybavenost. Máte zde veškeré potřebné služby, školy a obchody. Autobusem číslo 316 se dostanete na stanici metra Bořislavka za 15 minut, autobus jezdí každých 12 minut.

Dům je novostavbou, která byla dokončena v roce 2021. Při stavbě domu byly použity velmi kvalitní materiály, včetně kamenných obkladů, vzoru žuly, mramoru, vinylových podlah a trojskla v oknech. V celém domě je podlahové vytápění.

V prvním patře se nachází obývací pokoj s jídelnou, kuchyň, WC a schodiště o celkové ploše 57,93m2. Druhé patro je vybaveno třemi ložnicemi, koupelnou s WC a chodbou o celkové ploše 55,61m2. V podkroví se nachází obývací pokoj, koupelna s WC a úložné prostory o celkové ploše 30,2m2. V suterénu najdete garáž, tělocvičnu a technickou místnost s prádelnou o celkové ploše 65,22m2.

Interiér domu je velmi elegantní, s osvětlením bohémských křišťálových lustrů od firmy Swarovski. V obývacím pokoji je vestavěný krb z mramoru a audiotechnika značky Bose

Dům je kompletně vybavený kvalitním nábytkem z italské značky Camelgroup Arredo Italiano. Ostatní nábytek byl vyroben na zakázku. Kuchyňská linka je vybavena kamennou pracovní deskou a vestavnými spotřebiči značky Bosch. Celková hodnota vybavení domu je více než 1,2 milionu korun a zůstává v domě.

Dům je připraven k napojení na solární panely. V případě výpadku elektřiny je možné využít generátor na naftu nebo benzín. Na zahradě je zásobník na 5 m³ vody a vsakovací retenční nádrž na 20 m³ vody. Dům je samozřejmě napojen na elektřinu, vodu, plyn, kanalizaci.

K dispozici jsou dvě garážová stání a další dvě stání před domem. Dům je kompletně zabezpečen uvnitř i venku, včetně kamerového systému.

Dům je vhodný i pro dvě generace Naši odborníci Vám rádi zdarma pomohou s výhodným financováním u všech bank. Pro více informací a prohlídku této výjimečné nemovitosti se obraťte na našeho makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Sukova, Velké Přílepy
ID
00357
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
172 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
72 m2
Podlahová plocha
208 m2
Plocha nemovitosti
237 m2
Plocha nebytových prostor
36 m2
Plocha zahrady
114 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vasilii Ordin

Vasilii Ordin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Přílepích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu