Prodej bytu 4+kk, Ostrava, Průběžná, 146 m2 (ID: 3386420)

Průběžná, Ostrava

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc

(Byt lze koupit jako družstevní podíl za 5.400.000 Kč, zbytek ceny je pak hrazen v měsíčních anuitních splátkách.)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

V rámci jedinečného developerského projektu VILADOMY PRŮBĚŽNÁ si Vám dovolujeme nabídnout velkoryse řešený a slunný byt – mezonet č.A.5. s dispozicí 4+KK+pracovna a rozlohou 146m2 + 20m2 terasa. Tento byt je na 3./4. podlaží jediný a zajistí naprostý pocit soukromí a jedinečnosti. Nabídne novému majiteli denním světlem zalitou vstupní chodbu se vstupem na terasu, velkoryse pojatý obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout a přímým vstupem na terasu. Dále se v 1.patře mezonetu nachází pracovna, 2 prostorné ložnice z nichž jedna má vlastní koupelnu s WC a sprchovým koutem, 2.ložnice má vlastní terasu, dále je zde druhá koupelna s WC a vanou,. Druhé patro mezonetu pak tvoří koupelna s oknem, vanou, bidetem a WC, útulná ložnice a prostorná chodba. Na střeše budou umístěny fotovoltaické panely, které z velké části pokryjí energetické potřeby bytových jednotek a společných prostor. K bytu náleží sklep o výměře 5m2. Tento byt je v celém projektu pouze jeden!

Projekt je výjimečný nejen tím, že v každém domě je pouze 5 bytů, ale převážně tím, že k bytovým jednotkám náleží soukromý les. V tomto lese budou vybudována místa pro odpočinek a odklonění stresu města. Auta budou schovaná v podzemních garážích, do kterých bude příjezd po vyhřívané cestě s vlastní bránou. Bezpečí a soukromí majitelů bude maximálně chráněno kamerovým systémem a oplocením celého objektu.

Jedinečný projekt VILADOMY PRŮBĚŽNÁ, který ukazuje nový standard bydlení, je citlivě zasazen do nejlepší a nejžádanější lokality městské části Ostravy-Poruby a nabízí klidné bydlení v zeleni s využitím komfortu a infrastruktury města. V pěší vzdálenosti je dostupná úplná občanská vybavenost – školy, školky, gymnázium, restaurace, obchody, sportoviště, lékaři, MHD a nabízí rychlé spojení jak s centrem, tak i rekreačními zónami -Hlučínské jezero je vzdáleno 5 km vzdušnou čarou, cyklostezka začíná hned vedle VILADOMŮ…

Financování bytu prostřednictvím družstva nabízí v dnešní době nedostupných hypotečních úvěrů řešení, jak profinancovat vlastní bydlení. Byt lze koupit jako družstevní podíl za 5.400.000, zbytek ceny je pak hrazen v měsíčních anuitních splátkách. Byt lze kdykoli po splacení anuity převést do osobního vlastnictví.

Celková cena bytu: 14.900.000
Zahájení výstavby : 2024
V případě zájmu o více informací mne neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Byt lze koupit jako družstevní podíl za 5.400.000 Kč, zbytek ceny je pak hrazen v měsíčních anuitních splátkách.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Průběžná, Ostrava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
146 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
146 m2
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Lucie Laufersweilerová

Lucie Laufersweilerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu