Prodej bytu 3+1, Luhačovice, Lesní, 80 m2

Lesní, Luhačovice

6 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 594 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Prémioví partneři v Luhačovicích

Informace k bytu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Exkluzivní prodej cihlového byt 3+1 s balkonem a výhledem na město Luhačovice. Byt se nachází v bezprostřední blízkosti lázní Luhačovice a nabízí dlouhodobé klidné bydlení obklopené zelení. Dispozice zahrnuje tři samostatné pokoje, předsíň, komoru, novou koupelnu s vanou a WC, a novou kuchyň s plynovým sporákem a kuchyňskou linkou.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v r. 2015 a je stále udržován ve výborném stavu. Celková výměra bytu je 80,1 m² , k tomu patří balkon, v suterénu dva sklepy, dále společná kolárna a sušárna a také velká společná dlážděná terasa. Součástí kupní ceny a převodu je i GARÁŽ, která je vyčleněnou jednotkou v budově o rozloze 18 m² . Garáž má bezprostřední výjezd do ulice Lesní a má přípoj na elektřinu. Součástí nabídky jsou také podíly na pozemcích kolem domu, které slouží jako zahrádky a poskytují ideální místo pro grilování a odpočinek.

Bytová jednotka se nachází ve třetím posledním patře cihlové budovy. Panoramatický výhled z balkonu umožňuje obdivovat nádhernou krajinu Luhačovic. Topení a ohřev vody zabezpečuje vlastní plynový kotel . Jedná se o byt a dům projektovaný a vedený velmi úsporným a ohleduplným provozem jak k sousedům tak k okolní přírodě. V budově kde se byt nachází je celkem 6 bytů.
Vybavení v bytě zůstává po dohodě s prodávajícím. Výhodou bydlení je parkování v garáži či před domem. Připojení na internet a TV je aktivní.

Tento byt nabízí skvělou příležitost pro komfortní bydlení v klidném prostředí a s možností využívání blízkých lázní k lukrativním pronájmům. Neváhejte a kontaktujte nás pro další informace či domluvu prohlídky. Klíče u makléřky. Ev. číslo: 645955.

Parametry bytu

Cena
6 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Lesní, Luhačovice
ID
646569
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Patro
3. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
200 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální plynové
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Ing. Karla Valčíková

Ing. Karla Valčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Luhačovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu