Prodej vily, Indonésie, Pantai Perasi, 220 m2

Indonésie, Pantai Perasi

7 100 000 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Nabízíme vám výjimečnou možnost investice v Indonésii - prodej krásné nemovitosti, jedné vily v komplexu Villas Balisen, Bali Virgin Beach villas, situovaném ve východní části ostrova Bali, ve vesnici Perasi.
Vila je v moderním stylu a poskytuje komfortní bydlení. Přestože je součástí komplexu dvou vil, poskytuje absolutní soukromí a má vlastní bazén.
Dispozice 3+KK, obývací pokoj s televizí, 3 klimatizované ložnice, každá s vlastní šatnou a koupelnou se sprchovým koutem vč. WC. Plně vybavená kuchyň s kuchyňskou linkou, lednicí, kávovarem, troubou.
Nábytek je vyrobený na zakázku, aby skloubil evropský styl s balijským uměním. Ve všech místnostech je klimatizace.
K dispozici je vysokorychlostní internet.
Výborná strategická poloha umožňuje vyrážet na všechna zajímavá místa ostrova. Výhled na rýžová pole, palmové háje, indický oceán a sopku Agung je okouzlující.
Vyjímečná lokalita v místě, kde již je uzávěra pro další výstavbu, jen pár minut pěší chůze od jedné z nejkrásnějších pláží Bali, Virgin beach s bílým pískem. Vzdálenost do Dempasaru na mezinárodní letiště je 60 km.
Pro více informací a formě vlastnictví v Indonesii kontaktujte makléřku nabídky.

Parametry domu

Cena
7 100 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
17. 3. 2024
Adresa
Indonésie, Pantai Perasi
ID
022-NP02720
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
250 m2
Plocha nemovitosti
450 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Telekomunikace
Internet
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Dana Rumanová

Dana Rumanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu