Prodej bytu 2+kk, Praha - Hlubočepy, Kurandové, 47 m2 (ID: 3387673)

Kurandové, Praha 5 - Hlubočepy

9 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 321 Kč /za měsíc

(možnost dokoupit parkovací stání a sklep)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

ŽIVOT V PRAZE I PŘÍRODĚ? Objevte svět BARRANDEZ-VOUS.
V novém rezidenčním projektu se potkalo vše. Moderní design, vysoký standard, nový domov i pro váš elektromobil, bydlení s výhledy na panorama Prahy i propojení s přírodou.

Developerská skupina TOP ESTATES zahájila výstavbu druhé etapy v 02/2024, bytový dům ZÁPAD bude zkolaudován na konci roku 2025 a připraven k nastěhování v roce 2026. K rezervaci bytu nyní stačí pouze 15% a zbývající částka až po dokončení v roce 2026.

Byt 5.01 je atypicky řešené 2+kk směřující na jihozápadní stranu.
K příjemné atmosféře domova budou přispívat světlé prostory díky velkoformátovým hliníkovým oknům. Poskytnou dostatek přirozeného světla a moderní snížené parapety vytvoří posezení, odkud si můžete vychutnávat krásné výhledy v každém ročním období. Promyšlené dispozice a prostorné interiéry s vyšší světlou výškou budou doplňovat dřevěné podlahy a designové koupelny s podlahovým vytápěním, celkový komfort bydlení zajistí moderní technologie a parkování v podzemních garážích s možností dobíjecích stanic pro elektromobily.

Ještě vyšší úroveň bydlení v BARRANDEZ-VOUS poskytují zahrady a prostorné terasy, které jsou vhodné pro všechny, kteří pobyt venku ke spokojenému životu vyhledávají. Ať už pro děti a domácí mazlíčky, relax nebo setkávání s rodinou a přáteli.

Originální rukopis Ferdinanda Lefflera, krále českých zahrad, je tady znát na každém kroku. Sdílený park uprostřed nejsou jen stromy a květiny. Součástí jsou i venkovní relaxační a herní prvky, které jsou citlivě zasazeny do celého konceptu zeleně. Pro děti vznikla bezpečná místa pro zábavu a hry a pro všechny ostatní věkové kategorie zóny pro odpočinek i setkávání.

Neváhejte se přijít podívat i na dokončenou I. etapu na sousedním pozemku, překvapí vás klidná lokalita, relaxační zóny a příjemná atmosféra nového parku.

Naleznete jej v ulici Kurandové na Barrandově, v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností a přímým spojením do centra jak MHD, tak autem. V okolí můžete k procházkám do přírody využít blízký Chuchelský háj, Červený lom i kouzelné Prokopské údolí.

Unikátnost a kvalitu I. etapy projektu několikrát ocenila také odborná porota prestižními cenami: 1.místo ESTATE AWARDS 2022 - Rezidenční projekty ČR a Cenu za urbanismus a veřejný prostor, 1.místo v ČR - Realitní projekt roku 2021.

OBJEVTE propojení města s přírodou a ŽIJTE SPOKOJENĚ v BARRANDEZ-VOUS. Obě etapy mají co nabídnout pro Váš nový domov.
Více informací o rezidenčním komplexu a kompletní nabídka bytů www.barrandez-vous.cz.

Parametry bytu

Cena
9 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
možnost dokoupit parkovací stání a sklep
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Kurandové, Praha 5 - Hlubočepy
ID
BV2_5.01
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
51 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Kateřina Kudlíková

Kateřina Kudlíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu