Prodej komerční nemovitosti, Orlová, Polní, 435 m2 (ID: 3387868)

Polní, Orlová

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena na vyžádání u makléře)

Prémioví partneři v Orlové

Informace k nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji komerční nemovitost v atraktivní lokalitě na ulici Polní v Orlové - Lutyni. Velmi dobrá poloha v blízkosti kvalitní infrastruktury a služeb. Zastavěná plocha činí 392m² a užitná plocha nabízí prostorných 435m². Celková plocha areálu je 488m², což poskytuje dostatek prostoru pro vaše podnikání. Ideálním využitím budovy je sídlo firmy, kanceláře open space, mateřská škola, fitness, showroom, prodejna apod.
Nemovitost má celkem 2 podlaží a byla využívána jako sportovní hala na squash a fitness. Stav budovy je velmi dobrý díky nedávné kompletní rekonstrukci, která zahrnovala novou střechu, hliníková velkoformátová okna, zateplení, nové rozvody elektroinstalace, vody, odpadů. Byla vybudovaná klimatizace, vzduchotechnika a vytápění je podlahové dálkové (projektová dokumentace je k dispozici). Vnitřní prostor nabízí šatny pro muže a ženy se sociálním zařízením, sklad, tělocvičnu a recepci s kavárnou. Před budovou je k dispozici celkem 9 parkovacích míst, která usnadní přístup jak zaměstnancům, tak návštěvníkům. Přístup je bezbariérový.
Dostupnost dopravy je zaručena díky přítomnosti silnic a také místní hromadné dopravy MHD.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Jsme připraveni odpovědět na veškeré dotazy a pomoci vám realizovat vaše podnikatelské plány.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena na vyžádání u makléře
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Polní, Orlová
ID
0088
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
435 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

demlová s.r.o.

28. října 3346/91, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Nikola Demlová

Nikola Demlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Orlové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu