Prodej rodinného domu, Karlovy Vary, 477 m2

Karlovy Vary - Hůrky

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k domu

Realitní kancelář Carlsbad Reality přináší exkluzivní nabídku prodeje krásného cihlového domu v Karlových Varech v lukrativní části města - Hůrky. Tento dvoupatrový dům s celkovou zastavěnou plochou 477 m2 je situován na pozemku o rozloze 2629 m2 a byl zkolaudován 12.12.2001. Při výstavbě byli použité materiály ty nejlepší kvality.

Dům je v perfektním stavu a se prodává částečně zařízený.

Dům je kompletně podsklepený a nabízí kotelnu, šatnu, hernu s kulečníkem a barem, prádelnu a další dvě místnosti. V přízemí se nachází garáž s vchodem do předsíně, šatna, obývací pokoj s krbem, jídelna a kompletně zařízená kuchyň. Dále zde najdete zónu s bazénem, saunou, WC a sprchou, odpočinkovou zónu s posezením a nádherným výhledem do krásně upravené zahrady s živým plotem a velkou variací rostlin a stromů. Dominantou obývacího pokoje je elegantní schodiště, které vás zavede do prvního patra.

První patro nabízí masážní pokoj, pracovnu, tři ložnice, obrovskou koupelnu s WC a vanou a velkou šatnu. Celý dům je velmi prostorný a nabízí dostatek místa pro celou rodinu.

Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem.

Tento dům je ideálním místem pro rodiny, které hledají prostorné a pohodlné bydlení v příjemném prostředí. Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Karlovy Vary - Hůrky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
477 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2629 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Carlsbad Reality

Carlsbad Reality

Karla IV. 505/1, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Sergey Kopanev

Sergey Kopanev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu