Prodej rodinného domu, Kostelní Hlavno, 230 m2

Kostelní Hlavno

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

((dohoda možná))

Prémioví partneři v Kostelním Hlavnu

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v obci Kostelní Hlavno v okr. Praha – východ.
Nemovitost je vhodná pro dvougenerační bydlení, nebo pro vícečlennou rodinu. V suterénu domu se nachází sklep, který slouží jako kotelna a úložné prostory. V přízemí se chodbou vchází do dvou samostatných bytů 2x 2+1. Dům má rozlehlou půdu, kde se dá případně vybudovat další bytová jednotka. Celá nemovitost je v technicky dobrém stavu a má velký potenciál už kvůli svému umístění (rohová parcela při hlavní silnici) - může se zde vybudovat provozovna, obchod, nebo bytové jednotky na pronájem.
Do objektu je zavedena elektřina, voda je z vlastní studny (přípojka na vodovod je přímo v domě), odpad je svedený do veřejné kanalizace. Vytápění zajišťuje elektrický kotel s teplovodními radiátory a ohřev vody bojler. Na pozemku o výměře 426 m2 je kromě domu samostatná garáž s vjezdem z ulice. Druhá garáž je v mezipatře domu s vjezdem z boční ulice.
Velkou výhodou je velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy - na Černý Most dojedete autem po D10 zhruba za 15 minut, na metro do Letňan nebo na Černý Most vás doveze autobus MHD.
V Kostelním Hlavně je základní občanská vybavenost – obecní úřad, škola, školka, dětská hřiště, pošta, restaurace, obchod, multifunkční a fotbalové hřiště. Nedaleko Kostelního Hlavna se nacházejí vyhlášená jezera pro koupání - Konětopy, Lhota a Ovčáry.
V případě jakékoliv dotazu neváhejte kontaktovat makléře. Možno financovat hypotékou, kterou výhodně zařídíme. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
(dohoda možná)
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Kostelní Hlavno
ID
129157
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
140 m2
Podlahová plocha
230 m2
Plocha nemovitosti
426 m2
Plocha zahrady
426 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Taťána Bubeníčková

Taťána Bubeníčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kostelním Hlavnu?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu