Prodej chaty, Český Krumlov, 48 m2

Český Krumlov

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Českém Krumlově

Informace k domu

Nabízíme do prodeje novostavbu zděné moderně plně vybavené chaty na pozemku o celkové rozloze 313 m2 s dispozicí 2+KK s terasou na jihozápadní stranu a zatravněnou zahradou na Horní Bráně v ul. Pod Skalkou v Českém Krumlově. Příjezdová cesta obecní. Novostavba patrové chaty částečně podsklepené o velikosti podlahové plochy 48,2 m2 se nachází, v klidné lokalitě v chatové oblasti s krásným výhledem na Český Krumlov.
Dispozice chaty :
V přízemí je zádveří se vstupem do koupelny s WC. Vstup do obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem a vchodem na terasu. Masivní dubové schody s obývacího pokoje, nás zavedou do horního pokoje sloužícího, jako ložnice. Vytápění el. podlahové, ohřev vody el. bojler. Zpevněné parkovací stání, oplocená upravená zahrada. Pěkné místo na možné bydlení v krásné malebné krajině nad řekou Vltavou, nedaleko centra města ČK navštěvovaných turistických míst. Možno bydlet celoročně nebo pronajímat na krátkodobé pobyty pro turisty.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Český Krumlov
ID
0020-NP08220
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
48 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
313 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 69 lidí

Prodejce

Václav Vacek

Václav Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Českém Krumlově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu