Prodej bytu 2+1, Praha - Bubeneč, Korunovační, 42 m2 (ID: 3390769)

Korunovační, Praha 7 - Bubeneč

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prodej krásného, zrekonstruovaného bytu 2+1 | 50 m2 (9 m2 vestavěné patro a 6 m2 sklep), který se nachází v jedné z nejvyhledávanějších rezidenčních lokalit Prahy (Praha 7 – Bubeneč) kousek od Stromovky a Letenských sadů.

Byt o obytné ploše 42 m2 (+9 m2 patro + 6 m2 sklep) je umístěn ve třetím nadzemním podlaží překrásného secesního domu s výtahem a celý je orientován do klidného vnitrobloku, což poskytuje jeho obyvatelům naprostý klid. Dispozičně je rozdělen na prostornou vstupní halu s kuchyňskou linkou, obývací pokoj s vestavěným patrem (9 m2 plochy | 1,3m výška ke stropu), ložnici (vestavné skříně) a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. V bytě jsou vysoké stropy (3,5m), což navozuje dojem vzdušnosti a prostornosti. Současně je zde spousta úložných prostor.

O vytápění a ohřev vody se stará plynový kotel s vlastní regulací. Součástí bytu je také prostorný sklep o rozloze 6 m2 v rekonstruovaném suterénu domu. Dále majitelé domu plánují instalaci balkónů do vnitrobloku, což zvýší užitnou plochu bytu. Bezproblémové připojení k internetu je zajištěno díky optice.

Obrovskou devizou nemovitosti je její poloha 2 minuty chůze od stanice tramvaje Korunovační. V okolí domu nejdete mnoho vyhlášených restaurací a kaváren, ale také dostatek zeleně pro relaxaci a sportovní aktivity. Stromovka a Letenské sady jsou vzdáleny jen pár kroků a nabízejí ideální místo na procházky, jogging nebo pikniky s přáteli. Tato čtvrť patří k nejžádanějším rezidenčním lokalitám v Praze, což z ní dělá skvělou investici s možností snadného pronájmu s vysokým ziskem.

Top 3:
1. Pouhé 2 minuty chůze do krásné Stromovky nebo Letenských sadů.
2. Orientace všech oken do klidného vnitrobloku.
3. Perfektní dostupnost do centra Prahy.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry bytu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Korunovační, Praha 7 - Bubeneč
ID
0579
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Ing. Eduard Mráz

Ing. Eduard Mráz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 7?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu