Prodej bytu 3+kk, Dobřany, Ústavní, 74 m2 (ID: 3391985)

Ústavní, Dobřany

5 296 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 239 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dobřanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Byt 3+kk s balkónem

Plzeňští INVIZIO development a Stavitelství Šmíd představují svůj další rezidenční projekt Obytná zóna Hvízdalka. Na okraji města Dobřany již brzy vyroste 6 bytových domů s celkem 90 bytovými jednotkami o velikostech 1+kk, 2+kk a 3+kk.

Každý z bytů poskytuje relaxační zónu. U bytů v přízemí získáte vlastní zahrádku, byty v nadzemních podlažích zase nabízejí balkóny, v posledních patrech jsou pak k dispozici terasy s příjemným výhledem. V projektu Hvízdalka není potřeba připlácet za parkovací místo. V lokalitě bude vybudováno dostatečné množství veřejných parkovacích míst, která po kolaudaci převezme do správy město Dobřany.

Byt 3+kk nabízí výměru 73,68 m2. Dispozičně se člení na vstupní chodbu, koupelnu s vanou, dvěma umyvadly a prostorem pro umístění pračky, samostatné WC s umyvadlem, komoru, ložnici, dětský pokoj a hlavní obytnou místnost s kuchyňským koutem se vstupem na balkón. V ceně bytu je standardní vybavení – obklady, dlažby, podlahy, dveře a sanitární keramika. V bytě budou osazena plastová okna. Vytápění i ohřev vody zajistí společná plynová kotelna umístěná v přízemí jednotlivých bytových domů.

Dobřany jsou oblíbenou lokalitou zejména pro ty, kdo hledají pohodové a klidné bydlení a zároveň bezproblémovou dostupnost do města Plzně.

Výstavba již byla zahájena. Dokončení celého projektu je plánováno v roce 2026.

Pro podrobnější informace navštivte webové stránky projektu nebo kontaktujte našeho makléře.

Parametry bytu

Cena
5 296 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Ústavní, Dobřany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

INVIZIO development s.r.o.

U Velkého rybníka 2300/27a, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Martina Pechová

Martina Pechová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Dobřanech (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu