Prodej pozemku pro bydlení, Tábor - Klokoty, 623 m2

Tábor, Klokoty

6 400 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 31 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Táboře

Informace k pozemku

Máte možnost získat výjimečný stavební pozemek o rozloze 623 m2 v atraktivní lokalitě Klokoty. Nedaleko Klokotského kláštera v Táboře. Tato nabídka vám otevírá dveře k realizaci vašeho snu o ideálním bydlení.


Podle územního plánu je pozemek vyhrazen pro výstavbu rodinného domu s maximálně 2 nadzemními podlažími. Aktuálně se pracuje na zajištění elektřiny a kanalizace na hranici pozemku. Voda se dá zajistit vyhloubením studny (cena studny 100 tis. 30m hloubka) nebo napojení vodovodního řádu, který je vzdálen od pozemku.

Lokalita je situována na okraji obce s rozvinutou zástavbou rodinných domů a nabízí krásný výhled na město Tábor. Přístup k pozemku je zajištěn z několika stran přes obecní komunikaci. Územní plán obce je k dispozici na webových stránkách obecní správy.

Elektřina - Ano
Kanalizace - Ano

Veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek, obchodů, restaurací a pohodlné veřejné dopravy, je dosažitelná pěšky na Pražském sídlišti. Tato lokalita poskytuje ideální kombinaci klidu venkovského prostředí a pohodlí městského života. Nezmeškejte příležitost vytvořit si svůj domov na tomto unikátním pozemku.

Petr Kopačka
realitní makléř
603 298 562
petr.kopacka@kwcz.cz

Parametry pozemku

Cena
6 400 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
26. 1. 2024
Adresa
Tábor, Klokoty
ID
06253
Plocha nemovitosti
623 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Kopačka

Petr Kopačka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Táboře?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu