Prodej bytu 3+kk, Praha - Nové Město, Malá Štěpánská, 103 m2 (ID: 3393017)

Malá Štěpánská, Praha 2 - Nové Město

16 691 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 79 544 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Máme tu skvělou možnost nabídnout vám investiční příležitost. Nádherný byt plný historie o dispozici 3kk se dvěma koupelnami a dvěma vybavenými kuchyňkami o ploše 102,8 m2.
Byt je rozvržen na dva samostatné byty o dispozici 1kk plocha činí 31,3 m2 a 2kk plocha činí 71,5 m2, tyto byty spojuje chodbička, která je již uzamykatelná ze vstupní veřejné chodby, byty jsou také zvlášť uzamykatelné.

Nově zrekonstruovaný byt je v jedinečném prostředí na adrese Malá Štěpánská. Z ložnice je možné vidět Pražský hrad.

Tento prostor je výsledkem citlivé přestavby, která zachovala atmosféru ,,staré Prahy" s novými kazetovými dveřmi, okny, kuchyňskými linkami se spotřebiči, koupelnami se sprchovými kouty a podlahou z dubových parket.

Vstup do bytu Vás zavede do prostorného a plně zrekonstruovaného interiéru. Jeho charakter přináší zajímavé rozvržení na dvou úrovních. Noční část, která má ložnici v galerii a prostornou denní část s kuchyní, obývacím pokojem a koupelnou. To zaručuje nejen praktičnost, ale také jedinečnou atmosféru.

Celý dům prošel rekonstrukcí.
V domě je nový výtah.
K bytu náleží zděný sklep.

Poloha bytu je další z jeho silných stránek. Nachází se v těsné blízkosti zastávky Štěpánská a parku na Karlově náměstí.

V případě zájmu nás kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
16 691 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Malá Štěpánská, Praha 2 - Nové Město
ID
MŠT601
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
103 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Anna Černá

Anna Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu