Prodej rodinného domu, Bílý Potok, 431 m2 (ID: 3393543)

Bílý Potok

9 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 227 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Bílém Potoce

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostornou vilu či chalupu s verandou a výminkem k celoročnímu užívání, umístěnou na velmi klidném místě, na konci slepé ulice, zakončené vstupem do lesa, v obci Bílý Potok, v malebné oblasti s krásnou rozmanitou okolní krajinou plnou výhledů, romantických údolí, skal a lesů s nepřeberným množstvím výletů – vodopád na Černém potoce (15 min pěšky), výšlapy na Smrk, zámky Frýdlant a polská Czocha, Obří sud, lázně Libverda či pro lyžaře atraktivní sjezdovka s kabinkovou lanovkou Swieradow Zdroj.

Na pozemku o výměře 2358 m2 se nachází podsklepená vila s výminkem, jejíž zastavěná plocha činí 291 m2. Velkolepá vila s historickým názvem Erna byla postavena na konci devatenáctého století rodinou Bártlových a byla původně věnována dceři pana Bártla jako svatební dar.

Do vily je možno vstoupit třemi vchody, hlavními dveřmi se dostaneme do předsíně, kde po pravé straně nalezneme dvě samostatné WC, dále se přesuneme do obytné části, kterou tvoří prostorný obývací pokoj s dobovými krbovými kamny a přístupem na prosvětlenou romantickou verandu s východem na zahradu, dále pak přijímací salónek s krbovými kamny a dalším samostatným vchodem, pokoj využívaný jako ložnice, kuchyně s jídelnou, koupelna, špajz a prostor, kde je umístěn kotel na tuhá paliva.

Po dřevěném schodišti vystoupáme do 2.NP, které se může pyšnit dalšími třemi pokoji, kde každý z nich disponuje prostornou komorou, největší z pokojů má komory dvě. Na patře dále nalezneme další komoru a výstup do půdního prostoru.
Nemovitost je napojena vodovodní řád, elektřinu (většina rozvedena v mědi), odpady řešeny jímkou. Střešní krytina je hliníková, komín je vyvložkovaný. Vytápění je zajištěno litinovým kotlem na tuhá paliva.

Kompletně oplocená prostorná zahrada s vzrostlými stromy včetně několika ovocných, venkovním posezením a betonovým bazénkem, poskytuje příjemný prostor pro zábavu i relaxaci.

Obec Bílý Potok je ideální výchozí místo pro turistiku a cykloturistiku, jedná se o velmi atraktivní lokalitu v blízkosti Singltreku pod Smrkem - síť zhruba 80 km stezek pro jízdní kola všech náročností.

Nabízená nemovitost je ideální volbou pro rodiny s dětmi k odpočinku či trvalému bydlení, ale i pro sportovně založené jedince, kteří dokonale využijí její potenciál. Neváhejte mne kontaktovat o prohlídku, financování ráda zajistím.

Parametry domu

Cena
9 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Bílý Potok
ID
00022
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
431 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
2358 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Kateřina Janusová

Kateřina Janusová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bílém Potoce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu