Prodej pozemku pro bydlení, Benecko, 2337 m2

Benecko

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Benecku

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení nabízíme kompletní projekt k výstavbě apartmánového domu včetně platného stavebního povolení a kompletní projektové dokumentace ve velmi žádané lokalitě Benecko – Mrklov. Součástí prodeje je samozřejmě také pozemek o velikosti 2.337 m2 s 345 m2 obytné plochy.
Projekt apartmánového domu obsahuje tři samostatné bytové jednotky s vlastním vchodem, skladem na sportovní náčiní, vlastním přímým vstupem na terasu a do zahrady. Každý apartmán je rozložen do dvou pater a má celkovou rozlohu cca 108 m2.
Zděný objekt s moderním dřevěným fasádním obkladem a sedlovou střechou. Interiér je řešený ve vysokém standardu odpovídající trendům moderního bydlení a trávení volného času. Vlastní pozemek odpovídající velikosti s parkovacím stáním na dvě vozidla pro každý apartmán. Vytápění pomocí tepelného čerpadla a krbu. Elektrický ohřev teplé vody v každé jednotce, společná čistička odpadních vod, obecní vodovod a elektřina přivedena na pozemek. Přístup po celoročně udržované obecní komunikaci.
Součástí projektu je i další samostatný objekt (40m2) k nebytovému využití (ateliér, zimní zahrada, wellness)
Blízkost větších měst Jilemnice a Vrchlabí rozšiřuje možnosti nákupů nebo kulturního vyžití. Pro milovníky zimních sportů – sjezdového lyžování, je rychle dostupný areál Benecko, Vítkovice, Herlíkovice, Mísečky nebo velkolepý Špindlerův Mlýn. Stejně tak zde naleznou ráj příznivci běžeckého lyžování, doslova za dveřmi začínají stovky kilometrů upravovaných běžeckých stop. V měsících bez sněhové pokrývky zde naleznete množství cílů a značených tras pro pěší turistiku, běh nebo cyklistiku.
Projekt lze převzít v uvedené podobě nebo změnit na soukromé sídlo vhodné i k trvalému bydlení v atraktivní lokalitě uprostřed krkonošské přírody.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N101465.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Benecko
ID
N101465
Plocha nemovitosti
2337 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miroslav Schimmer

Miroslav Schimmer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Benecku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu