Prodej chalupy, Osek, 140 m2 (ID: 3395861)

Osek

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Oseku

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme ke koupi kvalitní nemovitost, jedná se o zrekonstruovanou chalupu s garáží a zahradou, jen 30 minut autem z Teplic nebo Mostu, a něco málo přes hodinu z Prahy.
Prostorný dům 140 m2 Vám nabízí dispozici 4+kk s technickou místností, kde je i sauna.
V přízemí se nachází obývací část spojená s kuchyní, která je vybavena kvalitními spotřebiči (myčka, americká lednice Samsung, varná deska a trouba Elektrolux), z obývací části je vstup do ložnice, dále je zde koupelna se sprchovým koutem a samostané WC. Přilehlá prostorná místnost je využívána jako wellness a technická místnost. Po dřevěných schodech se dostanete do podkroví, kde jsou 2 prostorné ložnice se spaním pro 7 osob. Chalupa je připravena k okamžitému užívání.
Zcela jistě si zamilujete i přilehlou verandu z masivní konstrukce pro letní vyžití. Dále je zde také venkoví posezení u ohně pro 12 lidí.
Na pozemku stojí garáž.

Z technických dat uvádíme: Dům je po citlivé rekonstrukci (solární elektrárna 20x solární panel 550 wat/p-11kw/h,, hybridní měnič DEYE 10 kw, třífázový,finská sauna - elektro 6 kw, nový komín nerezová vložka,krbová kamna JOTUL, tepelná izolace, venkovní oplechování titan-zinek, střešní okna velux, dřevěné dveře, zárubně, topení-přímotopy -tělesa, střešní krytina r. 2023 Blachotrapez JÁNOŠÍK, vnitřní a venkovní kamera přes WIFI, dálkové ovládání topení a elektrárny, 2 trezory)
IS: Elektřina, voda - vrt 30m (čerpadlo, expanzní nádrž), odpad - jímka, topení ele. přímotopy + tuhá paliva - pec s krbovou vložkou s rozvody do horního patra. Užitná plocha domu je 140 m2 a celková plocha rovinatého pozemku 584 m2. Více na osobní prohlídce, nebo u makléře nabídky.
Strana prodávající si vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci na základě jeho zvolených kritérií.

Horská obec Dlouhá Louka se nachází v Krušných horách v okrese Teplice, kraj Ústecký a nabízí celoroční zábavu pro milovníky přírody, turistiky a sportů. Obec má převážně rekreační ráz, dominantou je kostelík a typické horské usedlosti z 19. století. V zimě je zde udržovaný zimní areál s 55 km udržovaných běžeckých stop, najdete zde i turistické a cyklistické stezky. Vede odsud např. turistická trasa na horu Loučnou (956m). Ve vzdálenosti 110 km jižně leží město Praha, 40 km východně město Ústí nad Labem, 30 km východně město Teplice a 25 km město Most.

Zveme Vás na prohlídku a rádi Vás nemovitostí provedeme.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Osek
ID
2024005
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
584 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Veronika Comella

Masarykova třída 269/90, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Veronika Comella

Veronika Comella

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Oseku (okr. Teplice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu