Prodej bytu 1+kk, Loučná pod Klínovcem, 19 m2

Loučná pod Klínovcem

3 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 675 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Exkluzivně nabízím k prodeji družstevní apartmán v Loučné pod Klínovcem-Háj v bezprostřední blízkosti Skiareálu Klínovec. Tato nemovitost představuje skvělou investiční příležitost se zajímavým potenciálem návratnosti investice.

Kromě nabytí apartmánu získáváte podíl na wellnessu, čili bazénu a sauně, fitness, kóji s lyžárnou a kolárnou a přístup k dalším volnočasovým možnostem v sezóně i mimo sezónu (tenisový kurt, gril, minigolf, atd.). Můžete jich využít jak vy, tak vaši hosté.

Jednou z mnoha výhod nemovitosti je, že se vám Bytové družstvo Rezidence Klínovec stará o vyhledání hostů (booking.com, web Rezidence) a o následný servis (úklid, recepce, atd.). Máte tedy možnost navštěvovat svůj apartmán jak chcete a v době vaší nepřítomnosti máte od Rezidence Klínovec zajištěné služby na klíč.

Apartmán se nachází ve 3. podlaží, výhled z lodžie máte směrem do lesa, směrem od sjezdovky, tzn., že zde máte absolutní klid a ticho. Výtah a recepce samozřejmostí.

Jedním z dalších benefitů nabízí tato nemovitost také parkoviště monitorované kamerami s přístupem přes závoru, což je velkou výhodou pro potenciální hosty. Součástí převodu je nárok na 1 parkovací místo.

Poloha nemovitosti je klíčovým lákadlem pro investory. V okolí se nachází populární lyžařské středisko, které přitahuje turisty po celý rok. To znamená, že je zde zajištěn stabilní zájem o pronájem apartmánu a tedy i pravidelný příjem.

Nabízená nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají investici s návratností a současně chtějí mít možnost relaxace a lyžování v malebném prostředí Krušných hor pod Klínovcem.

Měsíční náklady činí 8019,- + provize za servis spojený s ubytováním hostů, roční nájemné vám s přehledem pokryje výnos z pronájmu.

Nemovitost je k dispozici od 1.4.2024 nebo domluvou i dříve.

V případě zájmu o další informace nebo o prohlídku, volejte.

Parametry bytu

Cena
3 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Loučná pod Klínovcem
ID
0032-NP08415
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
951 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
19 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Karel Krupa

Karel Krupa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Loučné pod Klínovcem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu