Prodej bytu 2+kk, Brno, Plachty, 66 m2 (ID: 3395996)

Plachty, Brno

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Zrekonstruovaný byt s lodžií s nádherným výhledem do upravené zeleně je umístěn ve 3. podlaží nízkoenergetického cihlového domu s výtahem. Příjemně klidné místo v oblíbené čtvrti Nový Lískovec přímo u parku Pod Plachtami nabízí široké možnosti relaxace i sportovního vyžití. Parkovací stání v ceně. 

Plochu bytu tvoří 1 velký pokoj rozdělený na ložnici a obývací část se vstupem na lodžii, dále obytná kuchyně s jídelnou a pracovním koutem, koupelna (se sprchovým koutem a WC) a prostorná předsíň. 

Podlahy jsou plovoucí a s velkoformátovou dlažbou, okna plastová s interiérovými žaluziemi. Kuchyně je vybavena vestavnými spotřebiči Gorenje, v koupelně je designový nábytek. K bytu přísluší světlá úložná komora přímo na patře vedle bytu a venkovní parkovací stání na oploceném uzamykatelném pozemku před domem. 

Vynikající poloha domu umožňuje být během chvilky v přírodě, přímo u domu je park Pod Plachtami s dětskými hřišti, lanovým parkem, venkovními posilovnami, tenisovými kurty a dalšími sportovišti, grilovacím místem i kavárnami, kousek je do rozlehlé přírodní rezervace Kamenný vrch. Hned u domu je také zastávka trolejbusu a autobusu, během cca 20 minut je možné dojet do centra nebo do zoologické zahrady a k přehradě.

Podlahová plocha 60,2 m2, lodžie 6,8 m2, komora 3,9 m2. 

Parametry bytu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Plachty, Brno
ID
101662
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
66 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu