Prodej pozemku pro bydlení, Pstruží, 5677 m2

Pstruží

13 624 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 932 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pstruží

Informace k pozemku

Czech Republic Sotheby's Int. Realty nabízí k prodeji tři slunné, mírně svažité pozemky pro výstavbu rodinných domů o rozlohách 1 802 m2, 2 035 m2 a 1840 m2 v klidné lokalitě v obci Pstruží, okres Frýdek-Místek. V blízkosti se nachází přírodní trasy s nedalekým nejvyšší vrcholem Ondřejník. Je zde krásný výhled na okolí Beskyd včetně výhledu na Lysou horu. Pozemky budou dobře přístupné. Během prvního kvartálu 2023 by měla být dokončena nová přístupová cesta k pozemkům včetně inženýrských sítí (elektřina, plyn, vodovod a kanalizace).

Pozemky jsou prázdné a během roku 2023 připravené pro nové stavební plánování.

Lokalita
Obec Pstruží se nachází v okrese Frýdek-Místek v Moravskoslezském kraji na východním svahu Ondřejníku. Řeka Ostravice tvoří hranice mezi Moravou a Slezskem. Pstruží se nachází na moravské straně a patřilo do hukvaldského panství, které vlastnilo arcibiskupství olomoucké. Nejstarší písemná zmínka o existenci Pstruží je z roku 1581. Nachází se v registrech hukvaldského panství, kde je toho roku uvedeno, které obce mají odvádět desátky.

Parametry pozemku

Cena
13 624 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Pstruží
ID
0665
Plocha nemovitosti
5677 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Czech Republic Sotheby´s International Realty

Janáčkovo nábřeží 39/51, Praha, Malá Strana

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Berka

Martin Berka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pstruží?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu