Prodej komerční nemovitosti, Valašské Meziříčí, Mostní, 767 m2

Mostní, Valašské Meziříčí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Valašském Meziříčí

Informace k nemovitosti

Skvělá příležitost k investici v centru Valašského Meziříčí!
Tento jedinečný objekt nabízí dokonalou kombinaci historického a moderního využití, které uspokojí i ty nejnáročnější podnikatele.
Nemovitost, situovaná v řadové zástavbě, vyniká svou strategickou polohou v těsné blízkosti náměstí města Valašské Meziříčí. Přístup je jednoduchý a pohodlný z ulice Mostní nebo ulice Vsetínská, což zajišťuje snadnou dostupnost pro zákazníky i zaměstnance.
Objekt, který je téměř plně pronajat, disponuje 4 nadzemními a 1 podzemním podlažím a poskytuje tak prostorné a variabilní prostory pro různé obchodní aktivity. Jeho historie sahá až do roku 1882, avšak v roce 1994 prošel zásadní rekonstrukcí, při které byla vestavěna třetí a čtvrté nadzemní podlaží. Tato modernizace zachovala původní architektonické prvky a dodala objektu novou dimenzi.
Stavba je realizovaná tradičním způsobem výstavby, s oboustrannou povrchovou úpravou. Zde jsou její bližší specifikace:
• Schody: kamenné a ocelové
• Podlahy: betonové s potěrem keramická dlažba, lepené PVC
• Okna: dřevěná zdvojená, dvojitá plastová okna, střešní okna
• Výlohy a dveře: ocelové prosklené, hladké plné a prosklené
• Rozvody vody: plastové trubky, SV a TUV, boilery
• Vytápění: ústřední plynové, elektrické přímotopy
• Elektrická instalace: světelná a třífázová
Komerční nemovitost je napojena na veškeré dostupné inženýrské sítě, což zajišťuje plynulý provoz a snadnou správu. Je připravena uspokojit různé potřeby podnikání a může sloužit jako obchodní prostor, kanceláře, showroom nebo restaurace. Možnosti a potenciál, který tato nemovitost nabízí jsou neomezené.
Nebudete mít problém upoutat pozornost a přitáhnout zákazníky díky její výjimečné poloze a atraktivitě. Valašské Meziříčí je živé město plné kulturního dědictví, a tato nemovitost je jeho neocenitelnou součástí.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Mostní, Valašské Meziříčí
ID
220
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
767 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vrbíková Marcela

Vrbíková Marcela

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Valašském Meziříčí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu