Prodej rodinného domu, Mikulovice, V Zahradách, 120 m2

V Zahradách, Mikulovice

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc

(+ zprostředkovatelská provize a právní servis)

Prémioví partneři v Mikulovicích

Informace k domu

Jste menší rodina, která hledá hotové zázemí s nízkými nálady a blízkou dostupností do města? V exkluzivním zastoupení majitele nabízím zánovní rodinný dům o dispozici 3+1 a užitnou výměrou 120 m2, umístěný mezi Pardubicemi a Chrudimí, v žádané obci Mikulovice. Tento dům, postavený před deseti lety jako dřevostavba, je energeticky nenáročný.
Součástí nemovitosti je zavedená zahrada o celkové rozloze 1080 m2, která disponuje dřevěnou terasou, pod níž se nachází pěkný sklep, garáží, zahradním domkem a dostatkem parkovacího místa. Celková plocha pozemku činí 1221 m2. Sjezd na pozemek vede přímo z obecní asfaltové komunikace.
Dům má ideální a moderní dispoziční řešení: uzavíratelná vstupní předsíň s prostornou vestavěnou skříní, spojovací chodba, z níž se vstupuje do všech místností, 2x pokoj (jeden s lodžií a vestavěnou šatní skříní), technická místnost se vstupem na pochozí půdu, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, spíž, obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu, kuchyně s jídelnou.
Krb umístěný v obývacím pokoji nezajišťuje pouze estetickou stránku, ale také tu efektivní. Přes krbovou vložku se ohřívá voda jak do podlahy, tak na spotřebu. Dalším zdrojem ohřevu vody a tepla je elektrický kotel jehož výkon pokrývají solární panely. Do domu je zavedená studniční voda a na pozemku je vlastní ČOV. Momentální náklady na spotřebu energií činí 500,-Kč měsíčně.
Celý dům je pohledově i vstupově spojený se zahradou, jejíž dominanta je jezírko a vzrostlé okrasné stromky. Dům má také bohaté zázemí pro kutily, pěstitele nebo chovatele menších domácích zvířat. Každý člen rodiny si zde zajisté najde svůj ideální koutek.

Obec Mikulovice se nachází 4 km od města Pardubice a 5 km od Chrudimi. V obci je bohatý kulturní život, mateřská školka a základní škola. Obyvatelům pro trávení volného času slouží dětská hřiště, drobné parkové plochy a sportovní areál s amfiteátrem, který je středobodem kulturního dění. O rozvoj společenského života se aktivně stará jak vedení obce, tak místní spolky. Hojně jsou zde podporovány zejména dětské akce, ale na své si přijdou obyvatelé všech věkových kategorií.
Pokud se zde vidíte, domluvme si prohlídku, na které se jen utvrdíte o jedinečné kupní příležitosti. Díky perfektní znalosti finančního trhu, je náš hypoteční specialista schopný zajistit nejlepší financování na míru právě pro Vás.

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ zprostředkovatelská provize a právní servis
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
V Zahradách, Mikulovice
ID
2024-01-31
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1221 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Vojtěch Vaníček

Vojtěch Vaníček

Štrossova 172, Pardubice, Bílé Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 116 lidí

Prodejce

Lucie Kopecká

Lucie Kopecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mikulovicích (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu