Prodej bytu 3+kk, Křečovice - Živohošť, 86 m2 (ID: 3398069)

Křečovice, Živohošť

9 998 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 648 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Křečovicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji slunný apartmán 3+kk s předzahrádkou (135 m2) na obou stranách apartmánu v luxusním Lakeside Resortu Slapy. Tento exklusivní resort na Nové Živohošti je uzavřená privátní zóna s vyhřívaným bazénem a dostatkem parkovacích stání včetně dobíjení elektromobilů.

Nadstandardní provedení jako kámen, dřevo a slunné terasy. Tvoříme moderní design, který odolá času. Dbáme na funkčnost a je pro nás důležité, aby noví majitelé ocenili kvalitu zpracování a výběr materiálů. Na střeše apartmánové budovy budou fotovoltaické panely na výrobu elektřiny pro ohřev vody a bazénu (případně na osvětlení společných prostor).

Areál je oplocen a přístupný pouze rezidentům pomocí čipu. Vjezd chrání brána na dálkové ovládání. Na pláž lze vstoupit ve spodní části areálu jen pomocí čipu.

Rezidenti mohou využívat plně vybavenou posilovnu, ohniště určené pro venkovní grilovaní nebo vyplout na přehradu se sdílenými paddleboardy a kajaky.

Lakeside Resort Slapy leží na samém břehu slapské přehrady, jen pár kroků od písečné pláže. Lokalita nabízí po celý rok nespočet možností jak trávit čas s rodinou a přáteli. Letní sezóna je zde rájem pro milovníky koupání a vodních sportů. Na Nové Živohošti to tepe životem… Zažijte vodní lyžování, windsurfing, jachtaření, potápění nebo paddleboarding. Pět minut chůze od areálu leží tenisové kurty a ani na golf to není daleko. Stačí dvacet minut jízdy autem a ocitnete se na GolfSpa Resort Konopiště. S dětmi se určitě vypravte pozdravit hradní medvědy na Konopiště nebo vyražte za dobrodružstvím do Lanového parku Slapy. Můžete otestovat i dětské atrakce ve Farmaparku Soběhrdy.

Lakeside Resort Slapy se může stát Vaším bezúdržbovým zázemím pro setkávání s rodinou a přáteli. Dokončení 4.Q 2023. Pro více informací navštivte www.lake-slapy.cz , nebo kontaktujte prodejce.

Parametry bytu

Cena
9 998 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Křečovice, Živohošť
ID
67058
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
86 m2
Patro
1.
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha zahrady
135 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Matyáš Novák

Matyáš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Křečovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu