Prodej rodinného domu, Hostomice, Polní, 95 m2 (ID: 3398073)

Polní, Hostomice

8 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 891 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního a hypoteč. servisu)

Prémioví partneři v Hostomicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej novostavby nízkoenergetického RD 4+k na pozemku 849 m2, Hostomice, okr. Beroun.. Novostavba RD s užitnou plochou 95 m2 a s terasou se nachází v zástavbě rodinných domů, v klidné ulici poblíž centra. Jedná se o dřevostavbu velmi úsporného RD. Dispozice domu: chodba, WC s tech. místností. Vstup do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a vstupem na terasu. Obytná zóna je chodbou propojena s klidovou zónou - tři samostatné neprůchozí ložnice a koupelna se sprchovým koutem, vanou a WC. V podkroví se nachází úložný prostor cca 50 m 2. Na střeše namontoványfotovoltaické panely. Obvodové stěny izolovány 16 cm polystyrenem + 10 cm foukaná izolace. Vytápění - elektrické v kombinaci s krbovými kamny (příprava). Odhad nákladů na bydlení v domě do 2000,-Kč/měs. Napojení na obecní kanalizaci a vlastní studnu. Na pozemku se nachází vlastní studna a jímka na dešťovou vodu 7 m3 s přípravou k montáži čerpadla. Energetická náročnost domu ,,B" - 71,7 kWh/m2 rok. Odhad celkových nákladů na energie max. 2000,-Kč/měs. Současný tarif u ČEZ - Elektřina pro solily na jeden rok. V ceně domu terasa s dlažbou a parkovací stání pro dvě vozidla (zámková dlažba), kompletní oplocení s novou brankou a bránou na dálkové ovládání. Upravená zahrada s trávníkem. Dům je po kolaudaci a bylo mu přiděleno číslo popisné. V obci a v dochází vzdálenosti se nacházejí veškeré služby - škola, školka, obchody restaurace, ordinace lékařů, pošta, obecní úřad a další služby.
Zastávka autobusu 200 m od domu, vlaková zastávka 300 m od domu. 10 km od sjezdu z dálnice D5, 25 min jízdy autem na Zličín. Dům je možné financovat hypotéčním úvěrem, který pomůžeme zařídit. Foto interiéru z již realizované stavby. Bez kuchyňské linky. Možnost zhotovení linky dle přání. Pro více informací volejte.

Parametry domu

Cena
8 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního a hypoteč. servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Polní, Hostomice
ID
PTE23001
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
824 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Trade Expert, s.r.o.

Křenova 438/7, Praha, Veleslavín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Radek Řezníček

Radek Řezníček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hostomicích (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu