Prodej rodinného domu, Lysá nad Labem, Pivovarská, 180 m2

Pivovarská, Lysá nad Labem

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc

(cena je uvedena včetně právního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Lysé nad Labem

Úklidové služby

Informace k domu

Rodinná vila z dvacátých let minulého století po 1. majiteli ve vyhledávané a klidné rezidenční čtvrti v Lysé nad Labem se zachovanými původními řemeslnými prvky jen pár minut pěší chůze od nádraží a centra města.

Aktuální dispozice vily 4kk nabízí novému majiteli 2 nezávislé vchody, vstupní halu, samostatnou toaletu, prostornou kuchyň, koupelnu s vanou a toaletou, dva samostatné pokoje. Ve 2. NP je pak jeden pokoj, komora a půda vhodná pro další vestavbu. Dům je částečně podsklepen. Interiér zdobí původní prvky, jako jsou špaletová okna, schodiště se zábradlím a původní dlažbou, interiérové dveře atd. Nemovitost si zaslouží kompletní rekonstrukci, kdy by bylo možné díky aktuální dispozici využít vilu i pro dvougenerační bydlení. Předností je také pravidelný, rovinatý pozemek obdélníkového půdorysu o rozloze 719 m2, se dvěma vjezdy. K dispozici jsou kompletní inženýrské sítě: voda, studna, kanalizace, plyn a elektřina.

Lysá nad Labem nabízí kromě dobrého dopravního spojení do centra Prahy vlakem (nádraží ca. 2 min chůze) nebo 20 min. po dálnici D11, také skvělou občanskou vybavenost a nepřeberné příležitosti k aktivnímu odpočinku a relaxaci. K dispozici je výběr mateřských, základních i středních škol, lékař, restaurace, kavárny sportoviště aj. K Lysé nad Labem neodmyslitelně patří také bohatá kulturní tradice zajištěná proslulým výstavištěm, zámkem obklopeným krásným zámeckým parkem a další kulturní památky.

Užitná plocha 180 m2, zastavěná plocha 129 m2, pozemek 719 m2.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je uvedena včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pivovarská, Lysá nad Labem
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
719 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VAN HYPO, s.r.o.

Lípová 511/15, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Vanický

Mgr. Jan Vanický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lysé nad Labem?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu