Prodej rodinného domu, Jenštejn, Zlatnická, 144 m2 (ID: 3398979)

Zlatnická, Jenštejn

10 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 993 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jenštejně

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme na prodej řádový rodinný dům z r. 2010 v satelitním městečku v obci Jenštejn u Prahy. Celá lokalita vznikla novou výstavbou v letech 2010 – 2019 a je velmi tichá, zelená a vhodná především pro rodiny s dětmi, ale i starší lidi. Jedná se o střední patrovou řadovku s parkovací plochou pro dvě auta před domem a zahrádkou vzadu. Celková podlahová plocha domu činí 140 m2, zastavěná plocha 98 m2, plocha parkování před domem činí 82 m2 a plocha zahrady 79 m2, celkem pozemky 259 m2. Zahrada je orientována na severozápad. Dům disponuje garáží pro jedno auto, zastřešenou zpevněnou terasou a skladem pro zahradní nábytek a nářadí.

V přízemí domu je zádveří s vestavěnou skříní, obrovský obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, toaleta pro návštěvy a vstup na terasu a zahradu. Na podlahách je kvalitní velkoformátová dlažba, kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebiči včetně plynové varné desky. Do parta vede dřevěné schodiště, najdeme tam tři prostorné pokoje, velkou koupelnu s vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly a záchodem. Na galerii je dostatek místa pro uložení věcí, nabízí se prostor např. i pro vybudování šatny.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kombi kotel. Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci, elektro a plyn. Měsíční zálohy za služby spojené s užíváním domu činí: 700,- Kč elektřina, 700,- Kč voda, 4.300,- Kč plyn.

Obec Jenštejn se nachází v těsné blízkosti Prahy a přímo navazuje na městskou část Praha-Vinoř. Je skvěle dostupná autem z městského okruhu přes dálnici D10 a autobusem ze stanice metra Letňany a Černý Most. Cesta autobusem na metro trvá pouhých 15 minut. V lokalitě je dětské hřiště a cyklodráha a je nově vybudovaná mateřská školka. V staré části obce Jenštějn je několik restaurací, pošta, obecní úřad.
Cena nezahrnuje provizi makléře ve výši 150.000,- Kč.

Parametry domu

Cena
10 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Zlatnická, Jenštejn
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
159 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
144 m2
Plocha nemovitosti
259 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Admireal s.r.o.

U Mlýnského kanálu 699/18, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Alesya Bigun

Alesya Bigun

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jenštejně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu