Prodej rodinného domu, Praha - Stodůlky, U Řepory, 200 m2 (ID: 3399169)

U Řepory, Praha

31 630 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 150 739 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Rodinné domy v projektu Vila Park Stodůlky.

Druhá a třetí etapa budou dokončeny na přelomu roku 2024/2025.

Dvoupodlažní solitérní domy mají dispozici 5+kk a užitná plocha domu činí 200 m2. V přízemí domu se nachází dvojgaráž průchozí s domem, dále samostatné WC a hlavní obývací část s kuchyňským koutem a výstupem na zahradu. V prvním patře domu jsou 4 ložnice, dvě koupelny a samostatné WC.

Domy jsou vytápěné pomocí tepelného čerpadla voda - vzduch. Ve všech obytných místnostech je podlahové vytápění s možností dálkové regulace a v koupelnách navíc otopné žebříky. Okna v antracitové barvě jsou hliníková trojskla. Ve standartním vybavení těchto domů jsou venkovní žaluzie, klimatizace a příprava pro fotovoltaiku. Mezi zahradami jednotlivých domů jsou dělící stěny tzv. gabiony a dále budou pokračovat plotem.

Stodůlky jsou součástí městské části Praha Řeporyje a mají výbornou dopravní dostupnost do centra Prahy. Stanice metra B Stodůlky a několik autobusových stanic jsou vzdálené 10 minut pěší chůzí. V blízkosti se také nachází několik školských zařízení, restaurací a hypermarkety Makro a Billa.

Více informací naleznete na webových stránkách https://www.vilaparkstodulky.cz/.

Parametry domu

Cena
31 630 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
U Řepory, Praha
ID
A7
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
729 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ED Group, a.s.

Nad Ryšánkou 2103/7a, Praha, Krč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Lenka Polanecká

Lenka Polanecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu