Pronájem skladu, Chýně, Družstevní, 30 m2

Družstevní, Chýně

5 355 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie dle skutečné spotřeby, + DPH dle zákona)

Prémioví partneři v Chýni

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Pronájem skladu 30 m2 (vč. elektroinstalace) Pronajmeme nový skladový prostor o 30 m2 a rozměrech (š)2,438 m x (v)2,896 m x (d)12,192 m. Prostor má nadstandardně vysoké stropy - 2,896 m. Do skladu přivedena elektřina a nainstalováno osvětlení a zásuvka.

Skladový prostor disponuje dvoukřídlými bočními vraty s klikou, jež se uzamykají cylindrickou vložkou. Sklady jsou přístupné autem až ke dveřím s dostatečným prostorem pro manipulaci. Objem kontejneru 75,7 m3. K dispozici nájezdová rampa.

Kontejnery jsou čisté, bezpečné a ihned k dispozici. Uvnitř se nachází dřevěné podlahy. Je umístěn ve 24 hod. kamerovým systémem monitorovaným oploceném areálu v Chýni u Prahy na adrese Družstevní 197. Přístup do skladového kontejneru přímo z vozidla. Areál je zpřístupněn 24 hod./7 dní v týdnu. Nájemce disponuje klíči od vrat a od brány skladového areálu. Sklad může sloužit i jako malá dílna, jelikož je do skladu přivedena elektřina.

Skvělá dostupnost z hlavní komunikace, MHD a přístup pro osobní i kamionovou dopravu.

K dispozici od 1.2.2024.

Celková zaváděcí cena: 5.355,-Kč + DPH /měsíc/ks vč. služeb areálu (kamerového systému, nonstop osvětlení, technická podpora...). Při předání se hradí kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Jsme přímí majitelé, tudíž se neplatí žádná provize. Výhodou je flexibilita nájmu, výpovědní lhůta je jednoměsíční.

Parametry nemovitosti

Cena
5 355 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie dle skutečné spotřeby, + DPH dle zákona
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Družstevní, Chýně
ID
00260
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
30 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YUGO ALLOYS, s.r.o.

Bystrá 761/10, Praha, Horní Počernice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Fuksa

Petr Fuksa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Chýni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu