Prodej zahrady, Pasohlávky, 544 m2 (ID: 3399330)

Pasohlávky

1 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 148 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb RK)

Prémioví partneři v Pasohlávkách

Informace k pozemku

Chcete se rekreovat na svém pozemku v bezprostřední blízkosti vodní nádrže Nové Mlýny? Takových nabídek zde moc není...

Rád vám proto představuji jedinečnou nabídku pozemku v katastrálním území Mušov. Nachází se v kouzelném prostředí, v bezprostřední blízkosti u vodní nádrže Nové Mlýny, která je oblíbeným místem pro rekreaci, rybaření a odpočinek.

Pozemek o šířce 17 metrů a délce 32 metrů, o celkové ploše 544 m2, je rovinatý a nabízí ideální podmínky pro rekreaci. Na pozemku se nacházejí dva starší, avšak plně funkční karavany, které jsou již zahrnuty v ceně. Pozemek je oplocený, což zaručuje soukromí a bezpečnost, a dostanete se na něj po zpevněné cestě. Na pozemku je studna s dostatečným zdrojem vody.


Toto místo je ideální pro relaxaci a rybaření v klidném prostředí. Užijte si chvíle odpočinku a vychutnávejte si rybaření ve vodní nádrži Nové Mlýny.

Doporučuji vám využít jedinečnou nabídku tohoto pozemku. Pokud máte zájem o bližší informace nebo se chcete poradit ohledně této nabídky, neváhejte se se mnou spojit, těším se na setkání s vámi!

Parametry pozemku

Cena
1 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb RK
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Pasohlávky
ID
00292
Plocha nemovitosti
544 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HPR Centrum, s.r.o.

Křenová 504/53, Brno, Trnitá

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Filip Rozprým

Filip Rozprým

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Pasohlávkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu