Prodej bytu 2+kk, Olomouc, Dolní Novosadská, 56 m2

Dolní Novosadská, Olomouc - Nové Sady

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Byt se spoustou denního světla, vysokými stropy, moderním interiérem, balkonem, parkovacím stáním i podílem na společné zahradě je součástí komorního bytového domu vystavěného před 2 lety v olomoucké čtvrti Nové Sady v krátké dojezdové vzdálenosti od historicky významného centra města.

Účelnou dispozici bytu ve 2. podlaží tvoří obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a vstupem na balkon, dále ložnice, koupelna, samostatná toaleta a předsíň. Oba pokoje i balkon jsou orientované do vnitrobloku.
Nízkoenergetický dům byl dokončen v r. 2020. Okna mají trojskla, sítě proti hmyzu a žaluzie, stropní světlíky zatahovací plisé. Součástí vybavení je zakázková kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči Whirlpool (chladnička, myčka nádobí, indukční varná deska, parní trouba), veškerá sanitární keramika, vestavné skříně nebo designové osvětlení. V celém bytě je podlahové vytápění s termostaty ovladatelnými na dálku přes wi-fi. Ohřev teplé vody bojlerem. Kupní cena zahrnuje venkovní parkovací stání, sklep a podíl na 500metrové zahradě. Příjezdová cesta i zahrada jsou vybaveny LED osvětlením.
Snadno dostupné místo, téměř u domu je autobusová zastávka, cca 10 minut chůze vlakové nádraží. Autem je možné se rychle napojit na dálnici D35, asi 5 minut jízdy trvá cesta do historického jádra města, k velkému obchodnímu centru i aquaparku.
Interiér 56,7 m2, balkon 5,6 m2, sklep 1,4 m2, parkovací stání 14 m2.
Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Parametry bytu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Dolní Novosadská, Olomouc - Nové Sady
ID
42852
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
61 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu