Prodej rodinného domu, Chvaletice, 400 m2

Chvaletice

5 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 636 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Chvaleticích

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízím pěkný prostorný dům o dispozici 6+1 a 1+kk v přízemí domu ve velmi klidné lokalitě městysu Chvaletice. Nemovitost má tři obytná patra. V přízemí domu se nachází jedna místnost s kuchyňským koutem a toaletou, sklepní skladové prostory, rozlehlá prádelna se sušárnou, místnost s plynovým kotlem, garáž s elektrickými vraty.
V prvním patře je hlavní obytná část - kuchyň, jídelna, obývací pokoj, ložnice, koupelna, toaleta, hala. Především obývací pokoj a koupelna disponují opravdu velkou výměrou. Z obývacího pokoje je možné vstoupit na pěknou terasu, která je směrována na východní stranu.
V podkroví jsou nyní tři obytné místnosti. Z jedné místnosti je možný vstup na menší terasu, která je situována na jih. V druhé menší místnosti je vyvedena voda a odpad pro případně plánovanou kuchyňskou linku.
V interiéru domu jsou položeny tyto podlahy - dlažba, plovoucí podlaha, koberce.
Elektřina je v mědi, voda v plastu, plynový kotel je cca 2 roky nový.
Celý dům je odizolován, od prvního patra je zateplen a na půdě je položena izolační skelná vata, okna jsou původní dřevěná, vchodové dveře jsou nové - bezpečností, protipožární. Vjezdová vrata jsou dvoukřídlá a otevírána el. pohonem.
Nemovitost je připojena na vodovodní a plynovou přípojku, kanalizaci. Na zahradě je vrtaná studna do hloubky 15m, ale je využívána jen na zahradu.
Za domem, na západní straně je zahrada. Prostor je tam jak pro bazén, tak pro krásné posezení.
Městys Chvaletice je vyhledávanou lokalitou pro svoji občanskou vybavenost a výbornou vlakovou dostupností do Pardubic, Prahy. V obci je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, několik obchodů s potravinami, pošta, lékař, sportovní hala, posilovna, střední škola.
Pokud tedy hledáte klidné bydlení, tak Vám mohu vřele doporučit tuto nemovitost.
Dům není zatížen žádnou právní vadou, proto lze financovat hypotečním úvěrem, s kterým Vám případně ráda pomohu.

Parametry domu

Cena
5 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Chvaletice
ID
0323MJ01
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
400 m2
Plocha nemovitosti
525 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Develop reality

Za Karlínským přístavem 683/4, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 64 lidí

Prodejce

Mgr. Michaela Janglová

Mgr. Michaela Janglová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chvaleticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu