Prodej rodinného domu, Dolní Roveň, 130 m2 (ID: 3511584)

Dolní Roveň

2 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 961 Kč /za měsíc

(cena včetně služeb RK)

Prémioví partneři v Dolní Rovni

Informace k domu

Dobrý den, nemáte představivost při rekonstrukci staršího domu? Máte pocit, že je řemeslná krize a není možné rekonstruovat starší dům? Nové domy jsou mimo Váš rozpočet a stejně nemají pro Vás toho správného ducha? A navíc nejste ani zahradníci, takže nehledáte dům s velkým pozemkem.

Mám pro Vás nabídku, která umí vyřešit výše popsané. Dovolte mi, abych pokračoval dále.

Jedná se o prodej staršího domu v obci Dolní Roveň, a to ve slepé ulici. Dům má potenciál pro změnu dispozice, které se dá dosáhnout při rekonstrukci. Ne každý by ho mohl vidět nebo uměl vytěžit, proto překládáme i půdorys právě s touto změnou a případnou vizualizaci exteriéru. Navržená dispozice 4+kk obsahuje obývací pokoj s kuchyňským koutem o krásných 34 m2, dva pokoje, každý o výměře 23 m2 a ložnice 15 m2. Nejedná se tedy o žádnou malometrážní plochu jako u některých projektů nových domů. Je zde možnost vytvořit i další obytnou část v podkroví.
Ideální je se však propojit točitými schody z obývacího pokoje do podkroví, kde nad obývacím pokojem může vzniknout obytná místnost. Tato investice není vysoká a poskytne jednoduché rozšíření na 5+kk.

Asi není nutné zmiňovat, že 4,5 km od domu je nájezd na dálnici D35, která je oživením dopravní dostupnosti těchto lokalit. Jinak obec má poštu, mateřskou a základní školu, potraviny, hospodu, vlakové a autobusové spojení.

Ve spolupráci s menší stavební firmou jsme schopni Vám nabídnout rekonstrukci do podoby dle vizualizace se změnou dispozice a vytěžením potenciálu domu a místa. Další doplňující informace a návrhy Vám poskytnu osobně, telefonicky nebo emailem. A nezapomeňte využít virtuální prohlídku domu, která je pro Vás připravena.

Děkuji za pozornost a budu se těšit na komunikaci s Vámi. Václav Růžička, realitní specialista.

Prodávající bude dále sousedit s prodávaným domem, takže si vyhrazuje právo na výběr kupujícího. Děkujeme za pochopení.

Parametry domu

Cena
2 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně služeb RK
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Dolní Roveň
ID
XA-425B
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
392 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RV Reality

Bratranců Veverkových 355, Pardubice, Zelené Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Růžička Václav

Růžička Václav

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Rovni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu