Prodej bytu 2+kk, Náchod, Bartoňova, 57 m2 (ID: 3403703)

Bartoňova, Náchod - Staré Město nad Metují

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Náchodě

Informace k bytu

Nabízíme na prodej nový, zděný, právě kolaudovaný byt 2+kk s balkónem v ulici Okrová v Náchodě – Na Vyhlídce. Jde o velmi žádanou část města s nádherným výhledem na zámek a zámecký park. Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží zděné budovy s výtahem. Byt je v osobním vlastnictví, jeho celková výměra vč. příslušenství a svislých konstrukcí činí 60,4 m² a to vč. sklepa.

Byt je orientován na jih (balkón s obývákem) a na sever (ložnice). Dispozice bytu je: chodba, koupelna se sprchovým koutem a topným žebříkem vč. WC, ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkon, balkón, sklep v suterénu budovy. V pokojích jsou plovoucí podlahy, v chodbě, koupelně a na balkóně je dlažba. Návrhu velikosti bytů, resp. jednotlivých místností, byla věnována velká pozornost. Výsledkem jsou uživatelsky hodnotné půdorysy s pečlivě voleným rozmístěním a orientací hlavních obytných místností. V bytě není zabudovaná kuchyňská linka. Na fotkách uvádíme návrh kuchyně (nákres odpovídá realitě a přípravě sítí, k tomuto je zhotoven plánek s kótami) a ukázku náladové vizualizace bytu ohledně představy o prostoru.

Sítě jsou následující: rozvody STA, internet, vytápění i ohřev vody dálkově, elektřina. Jedním ze základních cílů bylo také vytvořit funkční budovu s minimálními provozními náklady – energetická třída B. Budova tedy splňuje energetickou třídu B v průkazu PENB. Přikoupit parkovací stání (venkovní, vnitřní) není možné.

V blízkosti bydlení se nachází školka, škola, nemocnice, sportovní a kulturní zařízení. Bezprostředně u domu je dětské hřiště, sportovní hřiště s kurtem a workoutovým koutem. Lokalita je velmi žádaná díky svému okolí plnému zeleně, klidových zón a sousedství s dalšími novostavbami.

Možnost financování i úvěrem – zajistíme.

Parametry bytu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Bartoňova, Náchod - Staré Město nad Metují
ID
241695
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
57 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

reality VAŠATOVÁ, s.r.o.

Veverkova 1343/1, Hradec Králové, Pražské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 81 lidí

Prodejce

Bc. Markéta Vašatová

Bc. Markéta Vašatová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Náchodě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu