Prodej bytu 1+kk, Praha - Vysočany, Smržových, 44 m2 (ID: 3404075)

Smržových, Praha 9 - Vysočany

6 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 071 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Předmětem prodeje je byt 1+kk s předzahrádkou v 1 nadzemním podlaží novostavby od roku 2022, v 1. etapě moderní rezidence Kolbenova v ulici Smržových, přímo u metra Kolbenova na Praze 9. Celková plocha bytu je 44 m2 a k němu patří také sklep o velikosti 2 m2 a předzahrádka o velikosti 34 m2.

Byt se skládá z jednoho obývacího pokoje spojeného s kuchyní o celkové velikosti 26 m2, koupelny s WC o velikosti 5 m2 a chodby o velikosti 8 m2. Celkově je tedy být velmi prostorný a světlý.

V bytě jsou použity vysoké standardy vybavení, jako jsou velkoformátové obklady a dlažby typu Silk Stone, třívrstvá dřevěná plovoucí podlaha, vstupní bezpečnostní dveře a falcové interiérové dveře. Díky rekuperaci vzduchu bude zajištěna čerstvá a zdravá atmosféra v bytě.

Předzahrádka s orientací na východ nabízí možnost relaxace a venkovního posezení. Díky tomu je bydlení v této rezidenci ideální pro ty, kteří hledají klidné místo s možností být blízko centra města.

Rezidence Kolbenova se nachází v těsné blízkosti stanice metra Kolbenova, což umožňuje snadnou a rychlou dostupnost do centra města. V okolí je také mnoho obchodů, restaurací a sportovních areálů. Stavba je již dokončena a to znamená, že nový majitel se bude moci ihned usadit v této moderní a dobře vybavené rezidenci.

Celkově je tedy tento být skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení s vysokými standardy vybavení a klidnou lokalitou, ale zároveň s dobrou dostupností do centra města.

Předmětem prodeje je postoupení SOSBK.

Parametry bytu

Cena
6 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Smržových, Praha 9 - Vysočany
ID
0332-NP00056
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
44 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
44 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lekvi & Partners s.r.o.

Pitterova 2855/13, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Elena Korolkova

Elena Korolkova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu