Prodej bytu 4+kk, Praha - Žižkov, Ke Kapslovně, 158 m2

Ke Kapslovně, Praha 3 - Žižkov

21 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 841 Kč /za měsíc

(Za Nemovitost Včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Ráda bych Vám nabídla světlý a prostorný byt 4+kk o výměře 133 m2 v atraktivní lokalitě rezidenčního projektu Central Park Praha. Tento moderní byt se nachází ve 3. patře a je součástí uzavřeného komplexu s vlastním privátním parkem o rozloze 15.000 m2. Projekt Central Park Praha Vám nabízí komfortní bydlení se 24hodinovou recepcí, parkovacími místy, ostrahou a příjemnou kavárnou.

Interiér bytu je velmi prostorný a skládá se z obývacího pokoje propojeného s kuchyňskou linkou, 3 ložnic a 2 koupelen s WC a samostatného WC. Každá z ložnic i obývací pokoj má vstup na terasu, která nabízí příjemné posezení a výhled na okolní krajinu. Celková plocha teras činí 18 m2. Byt je orientován na východ a západ, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den díky množství francouzských oken.

Je důležité poznamenat, že veškerý nábytek a vybavení, které vidíte na fotografiích interiéru nemovitosti, není zahrnuto v základní ceně nemovitosti. Nicméně, máte možnost zakoupit kompletní vybavení, včetně luxusního italského nábytku ve všech pokojích, kuchyňské linky s pracovní deskou z přírodního kamene a spotřebičů značky Bosch za příplatek ve výši 1 500 000 Kč.

Co se týče samotného interiéru bytu, ten nabízí mnoho komfortních a kvalitních prvků pro vaše pohodlí. Dřevěné podlahy jsou k dispozici ve všech místnostech, což vytváří příjemný a teplý pocit. Koupelny jsou vybaveny velkoformátovou dlažbou a obklady, a navíc můžete využívat podlahové vytápění, což zajišťuje optimální teplotu a komfort.

V celém bytě najdete centrální klimatizaci, která vám umožní regulovat teplotu a kvalitu vzduchu podle vašich preferencí. Elektricky ovládané rolety jsou k dispozici pro rychlou a snadnou kontrolu osvětlení a soukromí.

Celkově tedy tento byt nabízí luxusní a moderní bydlení s kvalitním vybavením a prvky, které přispívají k vašemu pohodlí a komfortu.

K bytu také náleží sklep a dva parkovací stání v podzemní garáži.

Rezidence Central Park Praha nabízí svým obyvatelům další výhody, jako je vlastní soukromý park s dětským hřištěm, sportovištěm a kavárnou. Komplex disponuje také 24hodinovou ostrahou a kamerovým systémem, který zajišťuje bezpečí pro Vás a Vaši rodinu. V blízkém okolí se nachází nádherný městský park, sportovní areál, klinika a pošta. Díky tramvajové zastávce, která je v docházkové vzdálenosti (Václavské náměstí je vzdáleno cca 9 minut), a stanici metra máte vynikající dopravní dostupnost. Nákupní centrum s obchody, restauracemi a kinem je pouhé 2 minuty jízdy autem.

Pokud hledáte prostorný a světlý byt v moderním rezidenčním projektu s veškerými vybavenostmi a výhodami, Central Park Praha je ideální volbou.

Neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo domluvu na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
21 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Za Nemovitost Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Ke Kapslovně, Praha 3 - Žižkov
ID
0332-NP00135
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
133 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
158 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lekvi & Partners s.r.o.

Pitterova 2855/13, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Elena Korolkova

Elena Korolkova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu