Prodej pozemku pro bydlení, Dolní Dunajovice, U Vodárny, 1600 m2 (ID: 3404088)

U Vodárny, Dolní Dunajovice

6 392 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 462 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Dolních Dunajovicích

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o velikosti 1600 m2 na Jižní Moravě, v malebné vinařské obci Dolních Dunajovicích. Jedná se o poslední volný stavební pozemek v této části obce, který má jedinečný výhled na Pálavu. Pozemek se nachází na konci klidné ulice U Vodárny. Přístup k pozemku je z přední i zadní části a může být tedy rozdělen na dva samostatné pozemky. Délka pozemku je 123 metrů a šíře pozemku je 13 metrů. Pozemek, parcelní číslo 9620/22, se nachází dle platného územního plánu jako smíšená obytná plocha a je určen pro bydlení, dále pro občanské vybavení a podnikatelské aktivity.
Veškeré sítě jsou na hranici pozemku včetně optického kabelu, vyjma plynu.
Tato malebná vesnice v blízkosti Mikulova je výjimečná a atraktivní pro svůj vztah k vinařství. Dolní Dunajovice jsou s více než třemi stovkami zaregistrovaných vinařů největší vinařskou obcí v oblasti a pátou největší vinařskou obcí České republiky. To bylo i důvodem k tomu, proč se část populárního seriálu Vinaři z produkce televize Nova odehrávala právě v Dunajovských kopcích i v této krásné jihomoravské obci.
Výborná poloha pod Pálavou, v blízkosti Novomlýnských nádrží a hranice s Rakouskem udělala z Dolních Dunajovic také oblíbený cíl (cyklo)turistů ze všech koutů země.

Parametry pozemku

Cena
6 392 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
U Vodárny, Dolní Dunajovice
ID
0332-NP00187
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1600 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lekvi & Partners s.r.o.

Pitterova 2855/13, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Maria Kopřivová

Maria Kopřivová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dolních Dunajovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu