Prodej rodinného domu, Klecany, Lipová, 325 m2

Lipová, Klecany

19 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 92 931 Kč /za měsíc

(Včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy.)

Prémioví partneři v Klecanech

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji velký rodinný dům a menší samostatně stojící přízemní budovu užívanou jako byt 2+1 na jedné z nejhezčích parcel (890 m2) ve městě Klecany, cca 5 km od hranice Prahy 8. Velikou výhodou je, že dům a budova stoji na rohové parcele na rozhraní dvou klidných ulici Lipová a U Háje, které navazují přímo na les Klecanský Háj, kde jsou nádherné procházky až k řece Vltavě.

Velký rodinný dům je dvoupodlažní a z 1/3 podsklepený. Přízemí domu je upraveno z původní dispozice 3+1 na 2+1 s pěknou, plně vybavenou, kuchyňskou linkou včetně spotřebičů. V přízemí domu je ještě samostatné WC + koupelna a velká zastřešená venkovní terasa. První patro je upraveno z původní dispozice 2+1 na velké 2KK + WC s koupelnou + velká terasa s nádherným výhledem do okolí. Velký rodinný dům byl pravidelně udržovaný, v celém domě jsou plastová okna, rozvody vody a odpadu v plastu, rozvody elektřiny v mědi. V domě je zavedena obecní voda a kanalizace, na hranic pozemku je plyn. Dům je vytápěný elekro kotlem a dvěma krbovými kamny umístěnými v přízemí i v patře. V domě je zaveden noční proud, díky tomu jsou nižší měsíční náklady na elektřinu.

Menší přízemní budova stojí na hranici pozemku, má vlastní vjezd z ulice U Háje. Okolo budovy je pěkná zámková dlažba. Budova je dispozičně řešená jako byt 2+1 + koupelna s WC + velká technická místnost; kuchyně je vybavena pěknou kuchyňskou linkou. V budově jsou nové rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody a odpadu v plastu, nová plastová okna, nová podlahová krytina.

Ve městě Klecany je veškerá občanská vybavenost: škola, školka, pošta, lékaři, lékárna a spousta dalších obchodů a služeb, pěkné náměstí a spousta dětských a sportovních hřišť. Město Klecany přímo s obcí Zdiby navazuje na Prahu 8. Velikou výhodou je výborné spojení na metro Kobylisy autem i autobusem s pravidelným denním spojením.

Parametry domu

Cena
19 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy.
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Lipová, Klecany
ID
363/4497
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
325 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
325 m2
Plocha nemovitosti
890 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Amazing Reality s.r.o.

Rumunská 1798/1, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jan Petr

Jan Petr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Klecanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu