Prodej pozemku pro bydlení, Rakov, 738 m2

Rakov

890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 241 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rakově

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 738 m2, situovaný v obci Rakov. Tento pozemek je určen pro individuální bydlení a vyniká svou výhodnou polohou přímo u obecní komunikace. Díky této výhodné poloze je zajištěn snadný přístup na pozemek a napojení na inženýrské sítě.
Pozemek není oplocen, ale soukromí je zajištěno vzrostlými stromy a keři v přední části. Přední část pozemku je mírně svažitá, přičemž svažitost postupně narůstá směrem do zadní části. Díky tomuto reliéfu nabízí pozemek jedinečný výhled do okolí.
Obec Rakov, ve které se pozemek nachází, leží 10 km na jih od Hranic na Moravě na záhorském hřebenu v nadmořské výšce 325 metrů. Rakov je vesnice s bohatým kulturním a společenským životem, kde funguje několik spolků. Místní komunita se může těšit na aktivní a pestrý život ve vesnici.
Tento stavební pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné, a přitom dobře dostupné místo pro své bydlení s možností využití okolní přírody a výhledů do kraje. Nejedná se pouze o investici do nemovitosti, ale i o investici do kvalitního života.

Parametry pozemku

Cena
890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Rakov
ID
BE24006
Plocha nemovitosti
738 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BONA ELECTA

Štefánikova 1163/12, Kopřivnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alena Hefková

Alena Hefková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rakově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu