Prodej bytu 3+1, Praha - Strašnice, Průběžná, 77 m2 (ID: 3405297)

Průběžná, Praha 10 - Strašnice

7 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 887 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji příjemný byt 3+1 s velmi dobrou dispozicí. Z prostorné předsíně s vestavěnými skříněmi se vstupuje do tří pokojů, kuchyně, koupelny, samostatného WC a komory. Příslušenstvím bytu je zděný sklep, v suterénu je společná kolárna/kočárkárna.
Byt se nachází v posledním, 4. NP udržovaného cihlového domu bez výtahu. Jeden pokoj a kuchyně jsou orientovány na severovýchod, s otevřeným výhledem do klidného vnitrobloku, další dva pokoje mají JZ orientaci a směřují do ulice Průběžná.
Byt je po částečné modernizaci - má nová plastová okna (do rušnější Průběžné ul. s trojskly) a pěknou kuchyni. Předpokládá se rekonstrukce koupelny, WC a repasování parket. Dům je ve velmi dobrém stavu. Je opravena střecha a fasáda, byla instalována nová okna, vstupní dveře jsou na čip, nové rozvody plynu, vody, odpady, UPC....
Místo má výbornou dopravní dostupnost - tramvajová zastávka přímo před domem, stanice autobusů, metra a vlaku do 10 min chůze. Veškerá občanská vybavenost (obchody, školy, školky, zdravotnické zařízení, sportoviště, restaurace,...) se nachází v těsné blízkosti. Parkování před domem, v modré zóně v Nučické ulici. Makléřka sdělí doplňující informace a domluví prohlídku.

Parametry bytu

Cena
7 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Průběžná, Praha 10 - Strašnice
ID
DS-461
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK MAXIMUM

Kloboučnická 1697/25, Praha, Nusle

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Ing. Daniela Šrajhansová

Ing. Daniela Šrajhansová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu