Prodej pozemku pro bydlení, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, 737 m2 (ID: 3405303)

Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

6 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 786 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právních služeb. V případě více zájemců, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce. )

Prémioví partneři v Brandýse nad Labem

Úklidové služby

Informace k pozemku

Tímto Vám nabízíme rovinatý kompletně zasíťovaný pozemek o celkové výměře 737 m2. Pozemek je jeden z posledních v nově vzniklé lokalitě na okraji Staré Boleslavi , kde je již většina pozemků zastavěna novostavbami, a tak je pozemek přímo předurčen pro mladou rodinu, která by si chtěla splnit svůj sen o bydlení ve vlastním domě.

K hranici pozemku jsou přivedeny veškeré sítě tzn. : pilíř pro přípojku elektrické energie, plynová přípojka, vodovodní a kanalizační přípojka. Příjezdová cesta je obecní a je zpevněná - dlážděná, na ulici je veřejné osvětlení a v této komunikaci je vedena i dešťová kanalizace.

Velkou výhodou tohoto pozemku , že na něm je možné po vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení , které je v souladu s územním plánem okamžitě začít stavět. Pozemek je veden dle platného územního plánu v kategorii BI - Bydlení v rodinných domech - Městské a příměstské , kde u samostatných domů může být zastavěná plocha 33 % a zeleň minimálně 40 % .

V přímém zastoupení majitele Vám nabízím velmi pěkný rovinatý pozemek o výměře 737 m2, který je jeden z posledních v této nově vzniklé lokalitě rodinných domů. Na hranici pozemku jsou veškeré přípojky inženýrských sítí a to elektrické energie, plynová přípojka, vodovodní přípojka a kanalizační přípojka. K pozemku vede obecní komunikace, kterou lemuje veřejné osvětlení a je zde i systém odvodu dešťové vody. Na pozemku je možné po vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení , které je v souladu s územním plánem okamžitě začít stavět. Pozemek je veden dle platného územního plánu v kategorii BI - Bydlení v rodinných domech - Městské a příměstské , kde u samostatných domů může být zastavěná plocha 33 % a zeleň minimálně 40 % . Výhodou samozřejmě je i pochází vzdálenost Probošstkých jezer, které jsou známé svým přírodním pískovcovým koupalištěm, cyklostezkami a možností rybaření, a je v nich možno se koupat , či jejich okolí přímo vyzývá k procházkám s dětmi a pejskem, nebo rybařit.

Parametry pozemku

Cena
6 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právních služeb. V případě více zájemců, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID
PS_01459
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
737 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PP REAL CZ s.r.o.

Čs. armády 2, Příbram IV

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Novák

Petr Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Brandýse nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu