Prodej zemědělské usedlosti, Třebeň, 700 m2 (ID: 3405460)

Třebeň

6 408 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 539 Kč /za měsíc

(Nabídková cena)

Prémioví partneři v Třebeni

Informace k domu

Zemědělská usedlost, sestávající z obytné části, stodoly a pozemků o celkové výměře 11368 m2. Nemovitosti se nachází na samotě, na krásném klidném místě v katastrálním území Horní Ves u Třebeně, cca 2 km východně od Františkových Lázní, okr. Cheb.
Obytná část je přízemní částečně podsklepená zděná stavba s využitelným podkrovím se sedlovou střechou s taškovou krytinou. Dispozičně obsahuje v podzemním podlaží sklepní prostory a schodiště, v přízemí se nachází 2 pokoje, sál, kuchyně, chodby, schodiště , 4 sklady, prádelna, 2 x koupelna, 2x klasické WC, dále WC muži a WC ženy, technická místnost, kotelna. V podkroví se nachází volný půdní prostor (220,24 m2) s rozvody pro osazení topení a oddělený prostor, kde byla započata přestavba na byt, sestávající z kuchyně, pokoje, šatny, koupelny a WC. Dům byl postaven cca před 145 lety, před 15 lety provedena rekonstrukce a započata přestavba na restauraci s penzionem. V současné době je v udržovaném stavu, dispozičně vhodný pro zřízení restaurace (velká kuchyně, sál – prostor pro posezení, sklady, sociální zázemí). Dle územního plánu obce Třebeň se jedná o architektonicky cennou stavbu. Dům je napojen na elektřinu, veřejný vodovod, odpady svedeny do septiku, plynová přípojka ukončena cca 300 m od domu. Vytápění ústřední kotlem na tuhá paliva, ohřev vody el. boilery. Energetická náročnost budovy: třída G (mimořádně nehospodárná).
Na obytnou část navazuje v přední části přístřešek pro parkování, v zadní části kolmo stodola (356,05 m2), která je využívána jako sklad. Součástí prodeje jsou pozemky o celkové výměře 11368 m2, z toho pozemky p.č. st. 17/1 a st. 17/2 o celkové výměře 2448 m2 jsou budovami zastavěnou plochou, nádvořím a společným dvorem.
Část pozemků (p.č. 54/1, 464/1 a 464/2) o celkové výměře 3219 m2 tvoří jeden celek, který ve východní části navazuje na zastavěné pozemky. Pozemky jsou vedeny jako trvalý travní porost, jsou travnaté, udržované, oplocené.
Další dva pozemky v jednom celku (p.č. 51/1 a 51/3) o celkové výměře 4418 m2, které se nachází severně od staveb a jsou v současné době využívány jako pastvina, lze využít jako stavební. Tyto pozemky se dle územního plánu obce Třebeň nachází v ploše SV (plocha smíšená obytná – venkovská), kde hlavním využitím je bydlení v rodinných domech venkovského charakteru.
Další pozemek o výměře 1283 m2 se nachází u komunikace, vedoucí z Horní Vsi do Třebeně, a jde o zemědělskou plochu.
Přístup/příjezd k nemovitostem z hlavní silnice je zčásti po pozemku ve vlastnictví obce, zčásti po pozemcích jiných vlastníků.
Prodej majetkové podstaty v insolvenčním řízení, dluhy na kupujícího nepřecházejí.

Prodej nejvyšší nabídce.

Lhůta pro podávání nabídek končí 31.5.2024, ve 12:00 hod.

Parametry domu

Cena
6 408 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Nabídková cena
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Třebeň
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
700 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
11368 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LICITA, s.r.o.

Keřová 360/7, Plzeň, Severní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Bc. Aneta Hájková

Bc. Aneta Hájková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Třebeni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu