Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Brno, Rakovecká, 790 m2 (ID: 3405508)

Rakovecká, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k pozemku

Pozemek připravený na okamžitou výstavbu, zařazený do tzv. funkční zvláštní plochy pro rekreaci, tedy určený pro rekreaci, sport, zábavu a soustředěné formy rekreačního bydlení a ubytování. dále o sportovní a zábavní komplexy, sportoviště organizované tělovýchovy, rekreační střediska.

Pozemek se nachází u komunikace (ul. Rakovecká), vedoucí kolem západního břehu Brněnské přehrady, nachází se nad úrovní přehrady, z pozemku je tedy na přehradu velmi pěkný výhled. Vzdálenost k pláži je přibližně 350 m.

Jedná se o rovinatý pozemek o celkové rozloze 790 m2, jehož uliční šíře je 25 m. Pozemek má vybudovaný nájezd z veřejné komunikace, který dimenzovaný i na průjezd stavebních strojů a nákladních aut. Pozemek je celkově oplocený, chybí pouze brána.

Vyjmutí z půdního fondu je schválené pro téměř celou plochu pozemku, konkrétně 786 m2.

IS: na pozemku je schválená realizace vrtané studny (průzkumy byly provedené), kanalizace může být řešená jímkou nebo vlastní čističkou odpadních vod, s distributorem elektrické energie je sjednané vybudování vlastní trafostanice na pozemku, ze které bude vlastník poskytovat elektřinu vlastníkům sousedních parcel (předpokládané náklady na zbudování cca 1 mil. Kč - návratnost cca 7-10 let).

Případné další informace na vyžádání u makléře.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Rakovecká, Brno
ID
DR1P 261R
Plocha nemovitosti
790 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Dialog Reality

Gajdošova 4392/7, Brno, Židenice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radka Datinská

Radka Datinská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu