Prodej bytu 2+1, Jáchymov, Mánesova, 51 m2

Mánesova, Jáchymov

3 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 058 Kč /za měsíc

(Cena za hotovou bytovou jednotku vč. DPH 12 %)

Prémioví partneři v Jáchymově

Informace k bytu

Apartmány Ski & Spa Jáchymov nabízí k prodeji 10 apartmánů, jejichž rekonstrukci realizuje developer Ada Invest a.s. Horské apartmány jsou situovány v nad údolím města Jáchymov s vynikající dostupností 2,3 km k prvním vleku Skiareálu Klínovec (největší skiareál v ČR, 44 km sjezdovek) a 3 km na běžkařskou stopu s přímým napojení na KLM (Krušnohorská lyžařská magistrála).

Apartmány jsou umístěny v zrekonstruovaném apartmánovém domu, který si zachoval svou historickou podobu ostatně i jako celé město. Díky zdařilé rekonstrukci této stavby si může užít naprostý uživatelský komfort spojený s okolními krásami přírody. Stavba je navržena tak, aby respektovala všechny volnočasové i sportovní aktivity, které se v této lokalitě provozují (lyžování, běžkování, kite-boarding, sáňkařská dráha, horská turistika, trial, cyklistika atd.). Ke každému apartmánů náleží sklep určený k ukládání sportovního vybavení.


Apartmány 1+kk, 2+kk, 2+1 mezonet jsou moderně vybaveny, přičemž celkový komfort dokresluje moderní koupelna se sprchovým koutem a WC. Do chodby i ložnic si můžete spolehlivě uložit veškeré své osobní věci. Vlastněte krásnou nemovitost v neobyčejném prostředí hned u největšího lyžařského areálu v České republice. Spojte osobní touhu s podnikatelskou investicí. Pokud nebudete zrovna přítomni můžete nemovitost krátkodobě pronajímat – doba návratnosti je 10 – 15 let. Nabízíme Vám exkluzivní službu péče o Váš apartmán po celý rok – pronájem, úklid a údržba. Tyto služby budou hrazeny z pouze vydělaných peněz. Nechte svou nemovitost pracovat a užívejte si Krušné hory naplno. Nákup nemovitosti zařídíme pomocí financování jedinečnou zahraniční bankou. Zbývá už jediné – osobně se přesvědčit.

Parametry bytu

Cena
3 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za hotovou bytovou jednotku vč. DPH 12 %
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mánesova, Jáchymov
ID
N00658
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
48 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Richard Williams

Richard Williams

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Jáchymově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu