Prodej ubytování, Mikulov, 834 m2

Mikulov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Mikulově

Informace k nemovitosti

Předmětem prodeje je zavedený hotel s restaurací v žádané oblasti, hojně turisticky navštěvovaném městě Mikulov.

Zařízení disponuje vlastní stylovou restaurací s kapacitou 80 míst, letní terasou, která pojme až 40 hostů, klimatizovanou vinárnou a vlastním vinným sklípkem.

Ubytování je nabízeno ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a s kapacitou v hlavní budově 25 lůžek a v menší budově 15 lůžek. Ve společných prostorách je k dispozici kuchyňka a uzamykatelná kolárna. Velkou výhodou je vlastní parkoviště s dostatečnou kapacitou parkovacích míst.

Je to ideální místo pro pořádání firemních akcí, oslav, svateb a kulturních akcí. Díky živému turistickému ruchu proběhla v roce 2018 rozsáhlá rekonstrukce a dostavba ubytovacích kapacit. Byla zpracována studie na nádstavbu měnší budovy. Hotel je aktuálně provozován pouze v době od dubna do poloviny listopadu, je zde tedy výrazná možnost zvýšení výnosu zavedením celoročního provozu hotelu i restaurace.

Celková výměra areálu činní 2.229 m², zastavěná plocha 834 m2, součástí hotelového komplexu je velká zahrada s rozlohou 1.395 m² a dětským bazénkem.

Nemovitost se nachází na okraji historického jádra města Mikulov. Jedná se o nejvíce turisticky frekventovanou oblast města.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Mikulov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
834 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Magdaléna Kryštofová

Magdaléna Kryštofová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu