Prodej ubytování, Mikulov, Pavlovská, 980 m2 (ID: 3441929)

Pavlovská, Mikulov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info k ceně poskytne RK)

Prémioví partneři v Mikulově

Informace k nemovitosti





Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji zavedený Pension Euro, který se nachází ve vinařském městě Mikulov. Má výbornou polohou, která je asi deset minut chůze do centra Mikulova a součesně je i perfektním místem pro příjemné ubytování v klidném prostředí. Toto umístění ocení lidé, kteří se věnují turistice, nebo cykloturistice. Mikulov je plný zajímavých míst a mnoha památek.
Penzion Euro zahájil provoz v červenci roku 2001, v roce 2015 byla provedena modernizace a celková rekonstrukce s rozšířením ubytovací kapacity na 20 pokojů. Pokoje jsou dvou, tří, čtyř i pěti lůžkové. Přičemž 8 pokojů má své kuchyňské kouty. Jeden pokoj je bezbariérový. Celková ubytovací kapacita je 65 lůžek. V přízemí je prostor restaurace a oddělený "skleněný" salonek. Penzion Euro má své vlastní parkoviště pro 19 aut, v areálu je i bazén.
Kromě individuálního ubytování je penzion vhodný i pro firemní akce a školení. Standardně poskytuje snídaně, ale lze dohodnout i večeře, které zajišťuje vyhlášená restaurace Sojka & spol.
Zvažujete-li investici do plně funkčního penzionu v turisticky velmi atraktnivní lokalitě, neváhejte a kontaktujte nás ohledně prohlídky.



Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info k ceně poskytne RK
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Pavlovská, Mikulov
ID
3314672197
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
980 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Neubauer

Ing. Tomáš Neubauer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu